Transfernieuws en Transfergeruchten 27/09: Götze - Mata - Pereira - Dest - Skriniar - Moreno Durán

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 27/09: Götze - Mata  - Pereira - Dest - Skriniar - Moreno Durán
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Götze - Mata - Pereira - Dest - Skriniar - Moreno Durán

Inter Milaan en Tottenham onderhandelen over Milan Skriniar, maar zitten nog ver uit elkaar

Is het over en out voor Toby Alderweireld? De Rode Duivel ligt niet in de bovenste schuif van José Mourinho, die blijft hopen op een extra centrale verdediger. (Lees meer)


Manchester City gaat Marlos Moreno uitlenen aan Lommel

De samenwerking tussen Lommel en Manchester City levert de club uit 1B al eens wat leuke spelers op en nu zou er een achtvoudig international van Colombia op het punt naar Lommel te trekken. (Lees meer)


Lazio wil nog een extra middenvelder en kijkt naar Juan Mata en Andreas Pereira

Lazio liep eerder deze zomer David Silva mis, maar blijft nog steeds op zoek naar een extra aanvallende middenvelder. (Lees meer)


Hertha Berlijn waagt kans bij Mario Götze

Dodi Lukebakio en Dedryck Boyata mogen binnenkort mogelijk een voormalig wereldkampioen verwelkomen op training. (Lees meer)


Sergino Dest trekt van Ajax naar Barcelona

Volgens zijn manager is de deal helemaal rond: Sergino Dest heeft zijn laatste minuten voor Ajax gespeeld en trekt naar Barcelona. De 19-jarige rechtsachter viel gisteren nog in tegen Vitesse. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties