Franse middenvelder gaat van Chelsea naar Napoli

Redactie
Franse middenvelder gaat van Chelsea naar Napoli
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Cavani - Doku - Depay - Obradovic - Van Den Bogaert - Seys - Aouar - Gelin

Franse middenvelder gaat van Chelsea naar Napoli

Tiemoué Bakayoko wordt door Chelsea uitgeleend aan Napoli, dat maakte Sky Sports bekend. Bakayoko werd in 2017 door Chelsea overgenomen van Monaco maar krijgt er niet veel kansen. De controlerende middenvelder werd al uitgeleend aan AC Milan en (opnieuw) AS Monaci. Nu trekt hij dus naar Napoli.

Transfernieuws en Transfergeruchten 03/10

Manchester United geeft Edinson Cavani een contract tot 2022

Het contract van Edinson Cavani werd afgelopen zomer niet verlengd bij PSG waardoor de Uruguayaan zonder club zat. Maar Manchester United lijkt hem nu een oplossing aan te reiken. (Lees meer)


Manchester United blijft onderhandelen voor winger en verdediger

Manchester United is nog volop aan het onderhandelen in de laatste dagen van de transfermarkt. Zo zou het in gesprek zijn met Barcelona voor de overname van flankaanvaller Ousmane Dembélé. United wil hem lenen terwijl Barcelona enkel geïnteresseerd zou zijn in een definitieve verkoop.

Daarnaast zijn ze ook nog in gesprek met Porto omtrent een overname van flankverdediger Alex Telles. Porto wil 25 miljoen euro voor de Braziliaan maar dat vindt United wat veel aangezien Telles nog maar 8 maanden contract heeft.


Ivan Obradovic (ex-Anderlecht) gaat naar Partizan Belgrado

Ivan Obradovic was sinds 1 juli een vrije speler nadat zijn contract bij Legia Warschau afliep. Hij keert nu terug naar zijn thuisland. (Lees meer)


Raul Jimenez blijft langer bij Wolverhampton

Wolverhampton heeft hun topschutter, Raul Jimenez, langer aan de club kunnen binden. De Mexicaan kon op heel wat interesse rekenen. (Lees meer)


Jérémy Gelin moet de nieuwe verdediger worden van Antwerp

Antwerp wil graag voor het sluiten van de transfermarkt nog twee transfers realiseren. Centraal achteraan kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken. (Lees meer)


Arsenal en Barcelona kunnen transferambities opbergen, Lyon gaat twee sterkhouders niet meer verkopen

De transfers van Memphis Depay en Houssem Aouar gaan niet meer door. Het duo blijft bij Lyon. (Lees meer)


Dylan Seys gaat voor Excelsior voetballen

Dylan Seys laat Moeskroen alweer achter zich. De 24-jarige aanvaller gaat voor Exelsior voetballen in de Keuken Kampioen Divisie. (Lees meer)


Antwerp wil Nana Ampomah nog steeds binnenhalen

Het is druk in het kantoor van Luciano D'Onofrio. Al doet hij ook wel wat deals van thuis en vanuit zijn wagen. De technisch directeur van Antwerp probeert nog wat aanvallende versterking los te weken. Al zal hij wel zijn portefeuille moeten bovenhalen. (Lees meer)


Anderlecht weigert tweede bod, maar onderhandelingen gaan door: recordtransfer Doku op komst?
Foto: © photonews

Anderlecht blijft onderhandelen met Rennes over Jérémy Doku

Hoe gaat dit in de laatste dagen van de transfermercato nog evolueren? Rennes wil hem absoluut binnenhalen en bracht een tweede bod uit. Ook dat werd geweigerd door Anderlecht. (Lees meer)


OFFICIEEL: Bryan Van Den Bogaert vindt nieuwe club in 1B

Bryan Van Den Bogaert, de energieke linksachter die tot vorig jaar bij Westerlo speelde, heeft een nieuwe club gevonden. De West-Vlaming ondertekende zopas een contract bij RWDM. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties