Wolverhampton bindt topschutter langer aan zich

Jens Nimmegeers
| 0 reacties
Wolverhampton bindt topschutter langer aan zich
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wolverhampton heeft hun topschutter, Raul Jimenez, langer aan de club kunnen binden. De Mexicaan kon op heel wat interesse rekenen.

Ondanks de interesse van Juventus en Real Madrid heeft Raul Jimenez een nieuw contract getekend bij Wolverhampton. De Mexicaanse spits zette zijn handtekening onder een contract van vier seizoenen.

"Ik ben blij om hier bij deze geweldige club te zijn. Sinds ik een kleine jongen was, wilde ik gewoon voetballen en ervan genieten. Daarom ben ik hier voor. Ze geven me vertrouwen en hier kan ik belangrijk zijn vooraan. Ik ben erg blij om verder te gaan bij deze club. Er was niet veel overtuigingskracht voor nodig! Het was voor mij gemakkelijk om ja te zeggen, want vanaf het begin is dit waar ik naar op zoek was."

"De laatste twee seizoenen hebben we zeer goede prestaties geleverd, dus ik wist dat deze club iets speciaals heeft en ik maak deel uit van een grote familie hier. Ik denk dat de Wolves het beste uit mij halen. Ik geef Wolves mijn beste voetbal, maar zij geven ook het beste aan mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties