Arsenal en Barcelona kunnen transferambities opbergen, Lyon gaat twee sterkhouders niet meer verkopen

Jens Nimmegeers
| 3 reacties
Arsenal en Barcelona kunnen transferambities opbergen, Lyon gaat twee sterkhouders niet meer verkopen

De transfers van Memphis Depay en Houssem Aouar gaan niet meer door. Het duo blijft bij Lyon.

Lyon heeft aan RMC Sport bevestigd dat de deadline is verstreken. Clubs hadden tot zaterdagmiddag om aan de wensen van Lyon te voldoen en zo hun gedroomde targets te halen. Dat deden beide clubs niet en dus blijven Depay en Aouar een seizoentje langer bij Lyon.

Arsenal bleef maar doordrukken voor Aouar, maar had de financiële mogelijkheden niet op tijd om een bod uit te brengen dat voldeed aan de eisen van Lyon. Lyon wou bijna 60 miljoen euro voor hun Franse middenvelder. Arsenal deed haar best om Torreira, Sokratis en Kolasinac te verkopen, maar hun transfer werden nog niet afgerond.

Voor Barcelona is het aanblijven van Depay een groter probleem. De Spaanse topclub moest Suarez verkopen en deed dat ook. Daarna wou het vol gaan voor Depay, maar tot een overeenkomst met Lyon kwam het niet. Barcelona zal nu dus nog snel op zoek moeten naar een andere aanvaller of het probleem intern oplossen. Tijdens de vorige wedstrijd kreeg Antoine Griezmann zijn kans diep in de spits, maar zonder succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties