Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01: Özil - Yavorov Krastev - Klauss - Luckassen - Coulibaly - Bastians - Lea Siliki

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01: Özil - Yavorov Krastev - Klauss - Luckassen - Coulibaly - Bastians - Lea Siliki
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Özil - Yavorov Krastev - Klauss - Luckassen - Coulibaly - Bastians - Lea Siliki

James Léa-Siliki van Rennes kan naar Anderlecht

Na Mohamed Bouchouari en Warner Hahn gaat Anderlecht zich mogelijk versterken met een bijkomende middenvelder. Zo zou James Lea-Siliki worden gehuurd met aankoopoptie. (Lees meer)


Mesut Ozil kan naar Fenerbahce. De deal zou bijna rond zijn.

Mesut Ozil kan een transfer maken naar Turkije. De voorzitter van Fenerbahce wil hem graag bij zijn club toevoegen. (Lees meer)


AC Milan heeft een bod uitgebracht op Beerschot-speler Ismaila Coulibaly

Gezien het uitstekende seizoen waar Beerschot aan bezig is, is het ook gewenst om deze kern min of meer samen te houden de volgende jaren. Of Ismaila Coulibaly nog lang op het Kiel te bewonderen gaat zijn, is toch onzeker. Hij heeft zeker bijgedragen tot de sterke eerste seizoenshelft van zijn team. (Lees meer)


Waasland-Beveren wil zijn defensie versterken met Felix Bastians

Waasland-Beveren zet de strijd tegen de degradatie moedig verder en kan elke versterking nog steeds goed gebruiken. Om iets te doen aan de vele tegendoelpunten, rekent het op Felix Bastians. De Duitser zou binnenkort voorgesteld worden. (Lees meer)


Derrick Luckassen zijn huurcontract zal in onderling overleg verbroken worden

Vincent Kompany laat geen kans voorbij gaan om de jeugdigheid van zijn groep te onderstrepen, maar intussen zijn ze wel bezig alle ervaren elementen uit de kern te verwijderen. Ook Derrick Luckassen vertrekt vandaag of morgen richting Turkije. (Lees meer)


Filip Krastev komt niet naar Lommel SK, maar trekt naar Frankrijk

Er zal dan toch geen miljoenentiener aan de Gestelsedijk komen spelen. Lommel SK kreeg in juni de belofte van de Manchester City Group dat de Bulgaar Filip Krastev (19) er na de winterstop zou komen voetballen. Maar die is blijkbaar al té goed voor 1B. (Lees meer)


KV Mechelen vist achter het net: geen van de twee spitsen wil komen
Foto: © photonews

KV Mechelen ziet ook Joao Klauss afhaken voor de positie van nieuwe spits

Wouter Vrancken wil nog steeds een nieuwe spits, ook na de vlotte winst tegen Antwerp. Maar hij zal er nog even moeten op wachten, want zijn sportieve leiding moet op zoek naar een andere optie. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties