Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06: Ashimeru - Sambi Lokonga - De Jong - Bornauw - Berghuis - Expósito Presseguer - García Martret - Tănase

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06: Ashimeru - Sambi Lokonga - De Jong - Bornauw - Berghuis - Expósito Presseguer - García Martret - Tănase
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ashimeru - Sambi Lokonga - De Jong - Bornauw - Berghuis - Expósito Presseguer - García Martret - Tănase

'Anderlecht moet concurrentie aangaan met teams uit Midden-Oosten voor spits van vijf miljoen euro'

Het is nog koffiedik kijken wat er gaat gebeuren met Lukas Nmecha bij Anderlecht. En dus kijken ze uit naar een mogelijke vervanger/opvolger. (Lees meer)


'Club Brugge moet halve Premier League aftroeven voor gewilde aanvaller'

'Club Brugge moet halve Premier League aftroeven voor gewilde aanvaller'

Club Brugge wil nog steeds een nieuwe spits in huis halen. En daarvoor wil het ver gaan. Al is de concurrentie wel héél scherp. (Lees meer)


OFFICIEEL: Het gaat hard bij Barcelona - tweede aanwinst voorgesteld

In Catalonië gaan ze hard, want twee dagen op rij is er een zomeraanwinst met de nodige adelbrieven voorgesteld. (Lees meer)


'Het gaat hard: na Bayern en Milan klopt nu ook Arsenal aan bij Anderlecht'

"Er beweegt wat." En daarmee is het duidelijk: Anderlecht gaat een van zijn sterkhouders kwijtspelen deze zomer. (Lees meer)


'Anderlecht ruikt miljoenen: na Engelse interesse wil nu ook Duitse topclub toeslaan voor Bornauw'

Het ging de laatste weken goed met Sébastiaan Bornauw. En dat is ook diverse geïnteresseerden zeker niet ontgaan - wat dan weer een goede zaak kan zijn voor Anderlecht. (Lees meer)


'Anderlecht dan toch langer door met een van zijn huurlingen? Onderhandelingen lopen'

Bij RSC Anderlecht wordt het een drukke transferzomer, zoveel is nu al duidelijk. Er wordt ook gekeken naar een huurling. (Lees meer)


Leegloop bij KAS Eupen richting Seraing gaat verder

De hoofdcoach en de technisch directeur gingen hem voor, de leegloop bij KAS Eupen gaat nu onverminderd verder. (Lees meer)


'PSV aast op nog heel wat versterking'

Bij PSV werden al drie nieuwkomers binnengehaald, maar met Luuk de Jong en Steven Berghuis liggen er nog enkele droomkandidaten op tafel weet Voetbal International.


'Gerson op weg naar Marseille'

Gerson - de middenvelder van Flamengo - zou op weg zijn naar Olympique de Marseille. Dat weet alvast Globo te melden.



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties