Ajax heeft plannen met talentje

Redactie
Ajax heeft plannen met talentje
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - Ryan - Griezmann - Lang - Arnautovic - Vanheusden - Sambi Lokonga - Ugbo

Ajax heeft plannen met talentje

Ajax wil Kian Fitz-Jim graag langer aan de club binden. Ze willen hem graag een contract aanbieden tot 2024, weet De Telegraaf.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07

'Villarreal heeft vijftien miljoen euro veil voor ex-speler van Club Brugge, maar vangt bot'

Arnaut Danjuma verhuisde na een ijzersterk seizoen in 2019 van Club Brugge naar Bournemouth. Na een moeilijk eerste seizoen en degradatie uit de Premier League, speelde de Nederlander afgelopen seizoen ijzersterk. En dat is Villarreal niet ontgaan. (Lees meer)


'André Onana persoonlijk akkoord met Olympique Lyon'

L'Equipe laat weten dat Ajax-doelman André Onana een persoonlijk akkoordt heeft bereikt met Olympique Lyon. De Kameroense doelman stond de laatste maanden aan de kant omwille van een dopingschorsing.


Gent, Antwerp en Anderlecht lieten oog vallen op ex-doelman Club Brugge, diens keuze ligt nu zo goed als vast

Gent, Antwerp en Anderlecht lieten oog vallen op ex-doelman Club Brugge, diens keuze ligt nu zo goed als vast

Mathew Ryan is voorlopig nog eigendom van Brighton & Hove Albion, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. De Australiër heeft zijn keuze zo goed als gemaakt, zo blijkt. (Lees meer)


'Racing Genk krijgt concurrentie van Nederlandse topclubs in de strijd om Chelsea-talent'

Racing Genk anticipeert op een vertrek van Gouden Stier Paul Onuachu. Een van de pistes daarbij is Ike Ugbo. Wil Chelsea nog cashen voor Ugbo, dan zal het hem deze zomer van de hand moeten doen. (Lees meer)


Mannaert komt met bevestiging: "Zijn transfer is goede zaak voor Club"

Club Brugge gaat mogelijk nog eens een extra miljoen mogen bijschrijven op de clubrekening, na een deal met een gewezen speler. (Lees meer)


'Anderlecht gaat concurrentie aan met onder meer Ajax voor talentrijke goalie'

Ajax Amsterdam toonde al interesse, nu gaat ook Anderlecht zich roeren voor een erg talentvolle doelman. (Lees meer)


OFFICIEEL: hij deed wat moeilijk, maar Antwerp is wederom een speler kwijt

Een paar dagen geleden deed hij nog wat moeilijk, maar ondertussen is de kogel door de kerk: Antwerp is opnieuw een speler kwijt. (Lees meer)


DONE DEAL: Antwerp heeft nieuwe middenvelder te strikken

DONE DEAL: Antwerp heeft nieuwe middenvelder te strikken

Het zijn drukke tijden op De Bosuil. Zowel inkomend als uitgaand staat er heel wat te gebeuren op transfergebied. (Lees meer)


'Wat gaat Anderlecht doen met de miljoenen van Lokonga? Beslissing is duidelijk'

Anderlecht gaat eerstdaags heel wat miljoenen zien binnenstromen voor de transfer van Sambi Lokonga naar Arsenal. Dat geld zal mogelijk deels opnieuw worden uitgegeven. (Lees meer)


Nu is het helemaal duidelijk: 'Kompany rekent niet meer op deze basisspeler van vorig seizoen'

Een drietal weken geleden was er al eens sprake van en ondertussen lijkt RSC Anderlecht er meer dan ooit voor open te staan. Maar is er ook interesse? (Lees meer)


Standard haalt jonge Luxemburgse in huis

De vrouwen van Standard willen volgend seizoen opnieuw beter doen dan plek 4 in de Super League dit seizoen. (Lees meer)


'Belgische topclub gaat concurrentie aan met Portugese, Italiaanse en Franse clubs voor Amerikaans rastalent van 6 miljoen'
Foto: © photonews

'Belgische topclub gaat concurrentie aan met Portugese, Italiaanse en Franse clubs voor Amerikaans rastalent van 6 miljoen'

In de strijd om een Amerikaanse wonderkind zijn er heel wat geïnteresseerden. Daarbij ook een Belgische topclub. (Lees meer)


Absolute droomtransfer in kannen en kruiken: Anderlecht krijgt de absolute jackpot, medische testen aan de gang

De eerste grote uitgaande transfer bij RSC Anderlecht zit er aan te komen, want er zijn ondertussen al wat medische testen geweest. (Lees meer)


'Arnautovic claimt vier miljoen euro'

Arnautovic staat op het punt om van de Chinese club naar het Italiaanse Bologna te verkassen. Zijn contract in China zal worden ontbonden, maar de spits eist wel nog vier miljoen euro. 


'Toekomst Zinho Vanheusden is duidelijk: miljoenen stromen binnen'

Zinho Vanheusden die terugkeert naar Standard, nadat Internazionale hem koopt? Het was een droom van velen, maar ... (Lees meer)


Ondanks stevige waarschuwing: 'Transfer Noa Lang ligt nog steeds op tafel, club uit Premier League dringt aan'

Blijft Noa Lang aan boord bij Club Brugge of niet? Het is een nog onbeantwoorde vraag. Het contract werd opengebroken, maar er liggen nog steeds kapers op de kust. (Lees meer)


'Griezmann naar Premier League'

Barcelona moet heel wat fondsen zien vrij te krijgen en lijkt nu alvast een deal te hebben beklonken. Antoine Griezmann zou naar Manchester City kunnen; 


Lyon heeft plannen

Peter Bosz zou er graag nog een speler uit zijn glorieperiode bij Ajax bij hebben en dus mikt hij nu ook op Hakim Ziyech van Chelsea. 


Arsenal heeft zijn eerste transfer helemaal te strikken

Arsenal heeft met Nuno Tavares zijn eerste transfer beet. De vleugelback komt over van Benfica en dat nieuws is geofficialiseerd. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties