Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Sambi Lokonga - Theate - Uronen - Siquet - Duplus - Renato Sanches - Vranješ

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/07: Sambi Lokonga - Theate - Uronen - Siquet - Duplus - Renato Sanches - Vranješ
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 03/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Sambi Lokonga - Theate - Uronen - Siquet - Duplus - Renato Sanches - Vranješ

OFFICIEEL: Return to sender voor overbodige verdediger van Anderlecht

Hij werd in de zomer van 2018 gehaald voor 3,2 miljoen euro bij AEK Athene maar nu is hij transfervrij teruggekeerd. Het verhaal van Ognjen Vranjes bij Anderlecht zit er definitief op. (Lees meer)


Anderlecht was net iets te vroeg met het aankondigen van de transfer van Sambi Lokonga naar Arsenal

De transfer van Anderlecht-middenvelder Sambi Lokonga naar Arsenal zit al een tijdje in de pijplijn. Maandagmiddag leek het even zo ver te zijn, maar Anderlecht keerde plots op haar stappen terug. (Lees meer)


'Frédéric Duplus kan na OHL-periode mogelijk bij Moeskroen terecht, net als enkele andere testers'

Frédéric Duplus is één van de vele spelers waar OHL afscheid van nam. Moeskroen zou de rechtsachter binnenkort wel eens onderdak kunnen bieden. Duplus traint daar sinds kort mee en heeft al goede punten gescoord. Hij is overigens niet de enige. (Lees meer)


Barcelona is in de markt voor Renato Sanches van Lille

Het EK lijkt de carrière van Renato Sanches weer op het goeie spoor gebracht te hebben. De middenvelder maakte grote indruk deze zomer bij Portugal en Barcelona zou hem nu willen, maar wel op huurbasis. (Lees meer)


Jere Uronen tekent vandaag voor Stade Brest

De Supercup was normaal gezien het afscheid van Jere Uronen van Genk en de Belgische competitie. De linksback heeft een akkoord met Stade Brest en ook Genk is eruit met de Franse club. (Lees meer)


Standard heeft ook het derde bod van Lille op Hugo Siquet geweigerd

Standard heeft geld nodig om inkomende transfers te doen. Daarom overwogen ze om jeugdproduct Hugo Siquet te laten vertrekken. Maar intussen hebben ze wel al drie aanbiedingen van het Franse Lille geweigerd. (Lees meer)


Nog een sterkhouder van KV Oostende is op weg naar de uitgang: kustploeg strijkt wel miljoenenbedrag op
Foto: © photonews

Arthur Theate vertrekt waarschijnlijk deze week bij KV Oostende

Alexander Blessin zal weer een wonder moeten verrichten. Na Hjulsager, Sakala en Vandendriessche is ook Arthur Theate op weg naar de uitgang bij KV Oostende. De verdediger wordt verwacht bij Bologna. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties