Transfernieuws en Transfergeruchten 09/01: Bateau - Verreth - Heckingbottom - Cafaro

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/01: Bateau - Verreth - Heckingbottom - Cafaro
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 01/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bateau - Verreth - Heckingbottom - Cafaro

Standard staat dicht bij eerste versterking in deze transferperiode

Standard zal zijn middenveld versterken met de komst van een speler uit de Ligue 1. Zo zouden de Rouches namelijk denken aan Mathieu Cafaro, een middenvelder van Stade Reims. (Lees meer)


Michael Verrips gaat vertrekken bij Sheffield United

U herinnert zich nog wel de commotie in 2019 rond de transfer van Michael Verrips. De Nederlandse doelman forceerde toen een transfer naar Sheffield United, maar nu 2,5 jaar later heeft hij daar niet veel plezier aan beleefd. (Lees meer)


Sheldon Bateau ruilt KV Mechelen voor Samsunspor

Zoals verwacht trekt KV Mechelen-verdediger Sheldon Bateau naar het Turkse Samsunspor. De 30-jarige speler uit Trinidad en Tobago mocht daarbij rekenen op een mooie geste van Malinwa. (Lees meer)


Ook Matthias Verreth verlaat de Freethiel

Na Alessandro Albanese en Jacob Montes is nu ook Matthias Verreth weg bij Waasland-Beveren. De linksbuiten heeft wel al een nieuwe ploeg gevonden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties