Transfernieuws en Transfergeruchten 19/01: Gerrard - Gerrard - Suarez - Suarez - Lamkel Ze - Ben Arfa - Buatu - Buatu

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 19/01: Gerrard - Gerrard - Suarez - Suarez - Lamkel Ze - Ben Arfa - Buatu - Buatu
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Gerrard - Gerrard - Suarez - Suarez - Lamkel Ze - Ben Arfa - Buatu - Buatu

OFFICIEEL Centrale verdediger wordt uitgeleend door STVV

Voor de laatste maanden van zijn contract trekt Jonathan Buatu naar de Turkse tweede klasse. (Lees meer)


Lille heeft Hatem Ben Arfa een contract voor zes maanden gegeven

Rijsel heeft woensdag de 34-jarige middenvelder Hatem Ben Arfa aangeworven. De voormalige Franse international zat zonder club sinds zijn contract bij Bordeaux afgelopen zomer afliep. Bij de Noord-Franse club tekende hij tot het einde van het seizoen. Hij wordt er een teammaat van Amadou Onana. (Lees meer)


Vorig seizoen nog vaste waarde, nu gepasseerd: STVV-verdediger op weg naar Turkije

Vorig seizoen was Jonathan Buatu een certitude in het hart van de Truiense defensie. Sinds de komst van Bernd Hollerbach komt de Angolese international niet al te vaak meer in actie. De 28-jarige verdediger maakt zich op voor een vertrek uit Stayen. (Lees meer)


Steven Gerrard zou Luis Suarez bij Atlético Madrid willen weghalen

Volgens de Spaanse transferexpert Gerard Romero is Steven Gerrard van plan om een tweede ex-ploegmaat naar Aston Villa te halen. De manager haalde eerder al Philippe Coutinho terug naar Engeland en nu wil hij ook Luis Suarez. (Lees meer)


Lucas Ribeiro Costa (Charleroi) wordt verhuurd aan Waasland-Beveren

Jordi Condom heeft nog niet stilgezeten sinds zijn komst naar Waasland-Beveren als nieuwe sportief directeur. Vandaag kondigde de club zijn vierde wintertransfer aan. Het gaat om Lucas Ribeiro Costa, die van Charleroi gehuurd wordt. (Lees meer)


Reünie bij Aston Villa? 'Na Philippe Coutinho wil Steven Gerrard nu ook Luis Suarez halen'

Steven Gerrard werd in november aangesteld als manager bij Aston Villa. De voormalige topvoetballer probeert de club uit Birmingham tijdens deze wintermercato gevoelig te versterken. (Lees meer)


OFFICIEEL: Aston Villa legt Zweedse doelman vast

Aston Villa huurt Robin Olsen (32) voor de rest van het seizoen van AS Roma. De Zweedse nationale doelman werd in de heenronde uitgeleend aan Sheffield United.


Lucas Ribeiro Costa verlaat Moeskroen en gaat weldra bij andere 1B-club aan de slag

Met vijf doelpunten en twee assists doet Lucas Ribeiro Costa, de huurling van Charleroi, het vooralsnog voortreffelijk bij Moeskroen. Na een half seizoen lijkt het er voor Ribeiro Costa echter al op te zitten op Le Canonnier. (Lees meer)


Overgang naar OHL in de maak? 'Antwerp bereid om mee te werken aan transfer Lamkel Ze'

Overgang naar OHL in de maak? 'Antwerp bereid om mee te werken aan transfer Lamkel Ze'

Vorige week gaf OHL-coach Marc Brys openlijk aan dat hij Didier Lamkel Zé maar wat graag naar Leuven zou halen. Tegelijkertijd gaf de Antwerpenaar mee dat het moeilijk zou worden om daarin te slagen, aangezien Antwerp zijn Kameroens zorgenkind liever niet naar een Belgische club zag vertrekken. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 18/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties