Transfernieuws en Transfergeruchten 24/01: Mirallas - Lang - Pereira - Russo - Dijks - Balikwisha

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/01: Mirallas - Lang - Pereira - Russo - Dijks - Balikwisha
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Mirallas - Lang - Pereira - Russo - Dijks - Balikwisha

Verlost Waasland-Beveren Standard van een overbodige pion?

Standard was de voorbije weken erg actief op de transfermarkt. De Rouches haalden met Cafaro, Van Damme, Dewaele en Emond al vier nieuwkomers in huis. Maar ook langs uitgaande zijde beweegt er een en ander. (Lees meer)


'Kevin Mirallas in vergevorderde onderhandelingen met Portugese eersteklasser'

Kevin Mirallas werd de voorbije weken in verband gebracht met Waasland-Beveren, maar tot een akkoord kwam het niet. De clubloze Mirallas zet zijn carrière mogelijk verder in Portugal. (Lees meer)


OFFICIEEL: STVV zonder twee doelmannen en schakelt snel: Italiaan wordt gehuurd van Sassuolo

STVV zat even met een groot probleem nadat Daniel Schmidt werd opgeroepen voor de Japanse nationale ploeg. Maar de Kanaries hebben intussen al een oplossing gevonden. (Lees meer)


Noa Lang mikt hoog met transferwens: Premier League-club die eerder interesse toonde in de wachtkamer

Een transfer voor Noa Lang aan het einde van dit seizoen is vrij waarschijnlijk. De Premier League bijvoorbeeld zou een prachtige competitie zijn voor de Nederlander om in terecht te kunnen. Lang wil echter niet zomaar een transfer maken. (Lees meer)


Mitchell Dijks moet de nieuwe linksachter van Standard worden

Standard zit deze winter zeker niet stil op de transfermarkt. Na het vertrek van Gavory zijn de Rouches op zoek naar een nieuwe linksachter. Daarbij zijn ze uitgekomen bij Mitchell Dijks, ex-speler van Ajax en momenteel actief bij Bologna. (Lees meer)


Zien we de Andreas Pereira binnenkort definitief in het shirt van Flamengo?

Adreas Pereira kent een uitstekend seizoen op uitleenbasis bij Flamengo. Deze willen hem dan ook graag overnemen, maar voorlopig werkt Manchester United niet mee. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 23/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties