Raphinha op weg naar Barcelona

Redactie
Raphinha op weg naar Barcelona
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Sterling - Bruno - Yarmolenko - Soumaré - Herbots - Raphinha - Bayo

Raphinha op weg naar Barcelona

Raphinha (Leeds United) is onderweg naar Barcelona, waar hij zijn medische en fysieke testen zal afwerken. Er ligt een contract voor vijf seizoenen klaar voor de Braziliaanse aanvaller, die 58 miljoen zal kosten. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 13/07

Gianni Bruno wordt door Gent uitgeleend aan STVV

Gianni Bruno verlaat AA Gent en gaat komend seizoen op uitleenbasis voor STVV spelen. Dat maakten de Buffalo's woensdagnamiddag bekend. (Lees meer)


Barcelona neemt Raphinha voor 58 miljoen over van Leeds United

Het is er dan toch van gekomen. De transfer van de Braziliaan Raphinha van Leeds United naar Barcelona is rond, dat kondigde de Catalaanse club deze namiddag zelf aan. (Lees meer)


Eindelijk offensieve versterking voor Standard? 'Nederlandse spits heeft zinnen op Standard gezet'

Standard is al een tijdlang op zoek naar broodnodige versterking in de offensieve versterking. De Rouches zijn goed op weg om Noah Ohio, een 19-jarige spits met de Nederlandse en Engelse nationaliteit, binnen te hengelen. (Lees meer)


'Lisandro Martinez volgende Ajax-speler die Erik ten Hag naar Manchester volgt'

Alfred Schreuder zal het niet graag horen, maar Engelse bronnen melden dat er een akkoord in de maak is tussen Ajax en Manchester United omtrent de overgang van Lisandro Martinez (24). Een eerste bod werd geweigerd, maar tegen een nieuw bod van 54,5 miljoen staat Ajax verre van weigerachtig.


Axel Witsel officieel voorgesteld bij Atletico Madrid

Axel Witsel werd woensdag officieel voorgesteld bij Atletico Madrid. Tijdens zijn voorstelling gaf de Rode Duivel onder meer aan dat het even aanpassen is aan de trainingsarbeid onder Diego Simeone. 


OFFICIEEL: Jonas Bager verlaat Union, maar blijft actief in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

OFFICIEEL: Jonas Bager verlaat Union, maar blijft actief in de Jupiler Pro League

Jonas Bager (25) belandde in de zomer van 2019 in ons land: Union plukte de Deense verdediger voor 300.000 euro weg bij Randers. Na drie seizoenen bij de Unionisten liep het contract van Bager onlangs af. (Lees meer)


OFFICIEEL: Barcelona leent jonge Portugees uit aan Sporting

Barcelona leent Francisco Trincao (22) voor een seizoen uit aan Sporting. De Portugese topclub bedong ook een aankoopoptie op de winger. Afgelopen seizoen werd de Portugese international uitgeleend aan Wolves.


OFFICIEEL: Andriy Yarmolenko verlaat West Ham United en gaat in op lucratief voorstel

Andriy Yarmolenko (32), een stijlrijke Oekraïense aanvaller, verlaat West Ham United. De 109-voudige international ondertekende zopas een lucratief contract voor één seizoen bij Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. Daar vindt hij met T1 Sergiy Rebrov een landgenoot terug.


Princiepsakkoord: Raphinha trekt van Leeds United naar Barcelona

Barcelona maakt bekend dat ze een princiepsakkoord hebben met Leeds United omtrent de transfer van Raphinha (26). Na de fysieke en medische testen wordt de deal geofficialiseerd.


'PSG betaalt 65 miljoen voor centrale verdediger van Inter'

L'Equipe laat weten dat Milan Skriniar (27) de nieuwste aanwinst van PSG zal worden. De Slowaak maakt naar alle waarschijnlijkheid de overstap van Inter. Met de overgang is een transferbedrag van 65 miljoen gemoeid, dat met bonussen nog kan oplopen tot 70 miljoen. 


'Raheem Sterling tekent voor vijf seizoenen bij Chelsea, waar hij dit riante salaris zal opstrijken'

Raheem Sterling wordt naar alle waarschijnlijkheid de topaankoop van Chelsea. De 27-jarige aanvaller staat op het punt een contract voor vijf seizoenen te ondertekenen bij de Blues. (Lees meer)


Mohamed Bayo tekent voor 5 seizoenen bij Lille

Mohamed Bayo is de nieuwe spits van Lille. Hij heeft voor 5 seizoenen getekend. (Lees meer)


'Algerijnse spits wordt opvolger van Vakoun Bayo bij Charleroi'

Na het vertrek van Vakoun Bayo beschikt Edward Still bij Charleroi met Youssouph Badji en Anthony Descotte slechts over twee (onervaren) spitsen. Daar lijkt weldra verandering in te komen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Union laat jonge doelman naar Tienen vertrekken

Met Anthony Moris en Lucas Pirard moest Tibo Herbots (21) twee ervaren doelmannen voor zich dulden in de pikorde bij Union. Na twee seizoenen in de schaduw is de Limburger klaar voor de volgende stap. (Lees meer)


OFFICIEEL: Beerschot verhuurt flankaanvaller voor tweede opeenvolgende seizoen

OFFICIEEL: Beerschot verhuurt flankaanvaller voor tweede opeenvolgende seizoen

Beerschot plukte vorig jaar Issa Soumaré (21) weg bij het Franse US Orléans. Op het Kiel werd veel verwacht van de vinnige Senegalees, maar in elf competitieduels kon Soumaré zich niet onderscheiden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 12/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 14/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties