🎥 Zeker niet vergeten: Gent-spelers maken die van Westerlo belachelijk

🎥 Zeker niet vergeten: Gent-spelers maken die van Westerlo belachelijk

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent ging zondag met 0-3 winnen in het Kuipje van Westerlo. Een terechte uitslag waardoor de Buffalo's nog wat comfortabeler aan de leiding staan in de Europe Play-offs. Maar ze hadden ook nog een eitje te pellen met de mannen uit de Kempen.

Na de wedstrijd gingen de Buffalo's vieren met de meegereisde supporters. En het was duidelijk dat ze de wedstrijd tussen Westerlo en Genk als brandstof hadden gebruikt om er korte metten mee te maken.

Toen hadden Westerlo en Genk het op een akkoordje gegooid om de stand op 1-1 te houden, waardoor Gent geen kans meer maakte op de top zes. De bal werd achteraan opvallend lang rondgespeeld. 

Dat waren ze dus duidelijk niet vergeten en het werd ook gebruikt als motivatie. Na de match gingen Brown, Kandouss en co de bal nog even cynisch rondspelen, verwijzend naar die salonremise. 

Gent heeft nu vier punten meer dan STVV en KV Mechelen. Al de rest volgt al op meer dan respectabele afstand. Het zal dus tussen die drie ploegen gaan om te bepalen wie er voor het laatste Europees ticket zal strijden.

Afwachten wie de tegenstander zal zijn, want na dit weekend ligt ook alles in de Champions' Play-offs weer open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties