📷 Loodzwaar verdict voor Thorgan Hazard: 'Sterkhouder van Anderlecht maanden out'

📷 Loodzwaar verdict voor Thorgan Hazard: 'Sterkhouder van Anderlecht maanden out'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard viel zondag geblesseerd uit tegen Union SG. Er werd gevreesd voor een zware blessure en dat is ook werkelijkheid geworden.

Het noodlot sloeg toe in de 35ste minuut, in een duel met Castro Montes. De rechterknie maakte duidelijk een onnatuurlijke beweging. 

Thorgan Hazard moest vervroegd de strijd staken tegen Union SG. Hij liep een blessure aan de knie op. Zondag was er nog bitter weinig duidelijkheid, maar er werd meteen gevreesd voor een heel zware blessure.

En die vrees is ook terecht. Kjell Doms, journalist voor Het Laatste Nieuws, laat weten op sociale media weten dat Hazard zijn kruisband scheurde.

“De vrees voor wordt werkelijkheid. Thorgan Hazard heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd en staat voor een revalidatie van minstens acht maanden. Eind deze week (ten laatste begin volgende week) gaat hij onder het mes”, klinkt het.

Hazard ligt nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Anderlecht. Hij mist niet alleen de rest van het seizoen, maar ook een groot deel van volgend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties