Herbeleef KAA Gent - Standard (Beker van België)

Volg de match tussen KAA Gent en Standard live, samen met vele andere supporters.

KAA Gent: Sinan Bolat - Andreas Hanche-Olsen - Michael Ngadeu - Joseph Okumu - Matisse Samoise - Sven Kums - Julien De Sart - Nurio Fortuna - Vadis Odjidja - Tarik Tissoudali - Laurent Depoitre
Bank: Davy Roef - Elisha Owusu - Alessio Castro-Montes - Roman Bezus - Gianni Bruno - Andrew Hjulsager - Bruno Godeau

Standard (KAA Gent - Standard)
Standard: Laurent Henkinet - Moussa Sissako - Noë Dussenne - Konstantinos Laifis - Nathan Ngoy - Selim Amallah - Samuel Bastien - Nicolas Raskin - Niels Nkounkou - Aron Dönnum - João Klauss
Bank: Arnaud Bodart - Ameen Al-Dakhil - Collins Fai - Merveille Bokadi Bope - Mehdi Carcela - Denis Drăguş - Jackson Muleka

Wie pakt een stekje in de halve finales van de Beker van België? Dat komen we te weten in een ijskoude Ghelamco Arena.
1
KAA Gent - Standard: 0-0

1
De bal rolt in de Ghelamco Arena.
4
Vadis Odjidja raakt meteen geblesseerd in een duel en dus zal Hjulsager snel moeten invallen.

8
De eerste de beste kans is het al meteen raak. Kums rondt een knappe Gentse aanval knap af met een heerlijke pegel in de bovenhoek.
11
Standard gaat nu iets moeten verzinnen. Gent blijft voorlopig baas.
14
 Gele kaart voor Niels Nkounkou

15
Nkounkou met een gele kaart. Dat had ook zomaar rood kunnen zijn, want hij staat vol op de kuit.
17
Dan toch een keertje Standard, maar Okumu kan de inzet van Klauss weren.
20
Bijna een te korte terugspeelbal bij Standard, maar Henkinet kan nog wegtrappen.
21
 Gele kaart voor Nicolas Raskin

22
 Gele kaart voor Andrew Hjulsager

23
Halfweg de eerste helft is de match wel min of meer in evenwicht, al staat de thuisploeg natuurlijk wel op voorsprong.
26
Dussenne lijkt de bal te raken, maar toch geen corner.
28
Raskin en Hjulsager in de box, maar geen strafschop.
31
Halfuur ver, de grote schwüng zit er niet in.
34
 Gele kaart voor Selim Amallah

34
De VAR grijpt in na een contact tussen Amallah en Okumu, maar de ref houdt het bij geel.
37
Corner voor Gent, goed ingesneden naar de eerste paal. Laifis werkt weg, na een knappe redding van Henkinet op de kopbal van Depoitre.
40
We kabbelen stilaan richting rust.
43
Opnieuw een corner voor Gent, kopbal Ngadeu over de kooi van Henkinet via Dussenne.
45
Tissoudali met een gekraakt schot net naast. Gent toch met een vijftal mogelijkheden op evenveel minuten, maar we gaan vermoedelijk met 1-0 de rust in.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Meteen de gelijkmaker! Donnum met een heerlijke pegel na goed voorbereidend werk van Amallah.
49
Het is nu opnieuw gelijk. Wie gaat nu het meest op zoek?
52

Goal
Doelpunt van Tarik Tissoudali

52
Meteen opnieuw raak voor Gent. Tissoudali rondt een knappe aanval van de Buffalo's af en brengt Gent opnieuw op voorsprong!
55
Standard lijkt op weg naar een aantal wissels. Komt er een kentering?