Datum: 22/12/2021 20:30
Competitie: Beker van België
Speeldag: Kwart Finales

KAA Gent - Standard (Beker van België 2021/2022)

Wedstrijd van Kwart Finales uit de Beker van België 2021/2022 tussen KAA Gent en Standard.

Live

Discussieer live mee! Lees 67 reacties...

Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90+5
Bokadi gaat er nog af met een rode kaart. Hij slaat Ngadeu met de vlakke hand.
90+5
 Rode kaart voor Merveille Bokadi Bope

90+4
Nog eens naar de VAR. Krijgen we nog een rode kaart?
90+2
Kums? Neen! De Sart? Neen! Tissoudali? Neen! Of toch! De match is beslist - of stond er ergens nog iemand buitenspel?
90+2

Goal
Doelpunt van Tarik Tissoudali

90
We krijgen 4 minuten blessuretijd.
90
Enkel de extra tijd nog zo dadelijk. Een minuutje of 4? Standard blijft enorm slordig!
89
 Gele kaart voor Aron Dönnum

87
De tijd tikt rustig verder. Standard is onmondig voorin.
86
Vervangen Andrew Hjulsager
Ingevallen Elisha Owusu

83
Wat krijgen we nog in deze tweede helft?
81
Vervangen Samuel Bastien
Ingevallen Jackson Muleka

80
Ook Muleka komt nog tussen de lijnen. Elsner speelt nu alles of niets.
76
Gent blijft baas. Nu een schot van Depoitre, maar gered en zo een nieuwe hoekschop.
73
Dragus is er een keertje doorheen, maar Okumu kan er nog met een voetje tussen zitten. De actie wordt afgefloten voor buitenspel, het zal héél nipt geweest zijn.
70
Corner nummer 9 al voor de Buffalo's. Ngadeu met de kopbal, Henkinet pakt.
67
 Gele kaart voor Moussa Sissako

66
Standard probeert iets te verzinnen, maar veel levert dat niet op voorlopig. Nkounkou met een poging, niet binnen het kader.
63
Ngadeu met de kopbal, maar voorlangs!
60
Uur ver. Samoise tegen de vlakte, maar geen strafschop oordelen scheidsrechter en VAR.
57
Raskin en Amallah naar de kant. Beiden hadden al geel en konden er al af, Elsner wil niet met tien eindigen.

55
Standard lijkt op weg naar een aantal wissels. Komt er een kentering?
52
Meteen opnieuw raak voor Gent. Tissoudali rondt een knappe aanval van de Buffalo's af en brengt Gent opnieuw op voorsprong!
52

Goal

49
Het is nu opnieuw gelijk. Wie gaat nu het meest op zoek?
46
Meteen de gelijkmaker! Donnum met een heerlijke pegel na goed voorbereidend werk van Amallah.

Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45
Tissoudali met een gekraakt schot net naast. Gent toch met een vijftal mogelijkheden op evenveel minuten, maar we gaan vermoedelijk met 1-0 de rust in.
43
Opnieuw een corner voor Gent, kopbal Ngadeu over de kooi van Henkinet via Dussenne.
40
We kabbelen stilaan richting rust.
37
Corner voor Gent, goed ingesneden naar de eerste paal. Laifis werkt weg, na een knappe redding van Henkinet op de kopbal van Depoitre.
34
De VAR grijpt in na een contact tussen Amallah en Okumu, maar de ref houdt het bij geel.
34
 Gele kaart voor Selim Amallah

31
Halfuur ver, de grote schwüng zit er niet in.
28
Raskin en Hjulsager in de box, maar geen strafschop.
26
Dussenne lijkt de bal te raken, maar toch geen corner.
23
Halfweg de eerste helft is de match wel min of meer in evenwicht, al staat de thuisploeg natuurlijk wel op voorsprong.
22
 Gele kaart voor Andrew Hjulsager

21
 Gele kaart voor Nicolas Raskin

20
Bijna een te korte terugspeelbal bij Standard, maar Henkinet kan nog wegtrappen.
17
Dan toch een keertje Standard, maar Okumu kan de inzet van Klauss weren.
15
Nkounkou met een gele kaart. Dat had ook zomaar rood kunnen zijn, want hij staat vol op de kuit.
14
 Gele kaart voor Niels Nkounkou

11
Standard gaat nu iets moeten verzinnen. Gent blijft voorlopig baas.
8
De eerste de beste kans is het al meteen raak. Kums rondt een knappe Gentse aanval knap af met een heerlijke pegel in de bovenhoek.