Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Volg de match tussen Standard en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

1
Standard-KV Oostende: 0-0
1
Standard- Oostende afgetrapt!
Ref vergoote heeft de wedstrijd op gang gefloten op Sclessin, dat behoorlijk is volgelopen voor een vrijdagavondwedstrijd.
3
De eerste hoekschop uit de partij is voor Standard. Ondoa bokst weg.
6
Ook Oostende krijgt een eerste hoekschop. Die blijft een hele tijd rond de zestien van Bodart hangen, maar levert uiteindelijk geen kans op.
8
Jonckheere trapt een eerste keer op doel. Bodart heeft weinig moeite met zijn schot.
10
De eerste minuten waren voor Standard, maar intussen voetbalt KVO prima mee. Ook de tweede bezoekende hoekschop levert echter geen gevaar op. Zo blijft het waachten op de eerste echte kans.
14
Ook de tweede Luikse counter en de daaropvolgende counter levert geen concreet doelgevaar op.
19
Deze wedstrijd kan wat extra peper gebruiken. Echt warm worden we niet van de eerste twintig minuten op Sclessin.
23
Kansarm eerste kwart in Standard - Oostende
De eerste helft is halverwege. Het spel gaat wel redelijk goed op en af, maar op échte kansen blijft het wachten.
30
Sclessin begint stilaan wat te morren. We zagen nog maar één doelpoging binnen de palen: het flauwe schotje van Jonckheere na een minuut of acht.
37
Vojvoda probeert het van ver, maar zijn schot gaat een meter of twee over de kooi van Ondoa. Krijgen we nog een échte kans te zien in deze eerste helft?
45
Daar is Standard dan toch nog eens. Vanheusden schuift in en bedient Lestienne, die slim in de loop van Amallah kopt. Die laatste bleek net buitenspel te staan.
45
Het venijn zit 'm hier in de staart. Lestienne trapt op Ondoa.

Scheidsrechter
Rust
Standard - KV Oostende: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw op Sclessin!
De tweede helft is afgetrapt. Krijgen we nu wat meer te zien?
47
Carcela treft de paal!
We zijn anderhalve minuut ver in deze tweede helft en daar is de grootste kans uit de wedstrijd al. Carcela trapt door de benen van Faes op de paal.
51
Sakala kan twee keer binnen de minuut trappen. De eerste keer dwingt hij Bodart nog tot een parade, bij de tweede mogelijkheid mist hij zijn schot volledig.
54

Goal
Doelpunt van Jelle Bataille (Ari Skúlason)
Standard was prima uit de kleedkamer gekomen, maar kijkt plots tegen een achterstand aan. Sakala wacht op zijn vervanging, maar pakt nog uit met een knap hakje, Skulason brengt de bal voor doel en Bataille werkt hem voorbij Bodart. Werk aan de winkel voor de Rouches.
56
Vervangen Junior Fashion Sakala
Ingevallen Sindrit Guri

59
Daar is bijna de snelle gelijkmaker. Vanheusden kopt niet zo gek ver naast.
60
 Gele kaart voor Sindrit Guri

61
Vervangen Samuel Bastien
Ingevallen Felipe Avenatti

65
Palaversa maakt twee professionele fouten op een minuut of vijf. Geel is zijn deel.
65
 Gele kaart voor Ante Palaversa

67
De tweede helft is intussen halverwege. Standard zal meer dan één versnelling hoger moeten schakelen als het de drie punten wil thuishouden.
71
Vervangen Michiel Jonckheere
Ingevallen Anton Tanghe

73
We voetballen nog een minuut of twintig, maar KVO zou hier wel eens drie gouden punten kunnen pakken. Als het hier wint, zet het Cercle Brugge op tien punten.
74
Vervangen Maxime Lestienne
Ingevallen Aleksandar Boljević

77
Amallah probeert het van ver, maar zijn schot gaat hoog over.
79

Goal
Doelpunt van Mergim Vojvoda (Mehdi Carcela)
Daar is dan toch de gelijkmaker! Vojvoda maakt er buitenkant voet knap 1-1 van. Standard heeft nog tien minuten om een tweede te maken.