Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 6)
Stadion: Sükrü Saracoglu
Fenerbahçe troeft Man U af
bernie de vuyst

Beide ploegen hadden al enige zekerheid voor de wedstrijd: Manchester United was geplaatst voor de tweede ronde en thuisploeg Fenerbahçe voor de Uefacup. De Engelsen konden wel best winnen, want de groepswinst stond nog op het spel.

De eerste helft was een flauwe bedoening. Enkel Alex, de Braziliaanse spelmaker van de Turken, kreeg met enkele vrije trappen de handen van het publiek op elkaar.

De tweede helft was van betere makelij. Fenerbahçe nam de wedstrijd in handen. Luttele minuten na de pauze leverde dit zijn vruchten af. Tuncay tekende met een prachtige omhaal voor de 1-0, misschien wel het mooiste doelpunt van deze speeldag. Richardson kreeg niet veel later de kans op de gelijkmaker, maar hij besloot in het zijnet.

De thuisploeg ging op zijn elan verder. In de 62ste minuut schilderde Alex een vrije trap op het hoofd van Tuncay: 2-0! The Red Devils moesten de kelk tot op de bodem ledigen, want uitblinker Tuncay maakte ook nog zijn derde van de avond (3-0). Toch een kleine afstraffing.