Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 6)
Stadion: Stade Gerland
Ook Lyon wint met forfaitcijfers

Olympique de Lyon, de Franse landskampioen, was al geplaatst voor de volgende ronde, net als Manchester United, dat het in het andere groepsduel opnam tegen Fenerbahçe. Lyon won gemakkelijk van Sparta Praag met 5-0.

Na vier minuten moest Blazek al zijn kunnen tonen op een schot van Nilmar. Drie minuten later lukte hem dat niet en opende Mickaël Essien het doelpuntenfestijn. Ook Malouda en Réveillère gingen hun kans, maar zij bleken minder succesvol. Na achttien minuten verdubbelde Nilmar de score. Net voor het halfuur kreeg hij nog een mooie kans om de score nog verder uit te breiden, maar hij miste. 2-0 was de ruststand in het Stade Gerland.

Sparta Praag kwam fris de kleedkamers uit en dwongen Puydebois zowaar tot een redding. Twee minuten later, vijf minuten ver in de tweede helft, werd het 3-0 via Nilmar. Dit doelpunt betekende de overwinning voor de leider uit de Ligue 1. Toch bleven de spelers van Paul Le Guen komen en scoorden nog twee keer. Zeven minuten voor tijd was het Sylvain Idangar die aan het kanon stond en net voor affluiten scoorde Bryan Bergougnoux en werd het 5-0 voor Lyon.

Lyon was al geplaatst voor de volgende ronde, maar kon groepswinnaar worden als het won vanavond en Manchester United dat niet deed. Aan deze voorwaarden werden voldaan en Lyon is dus groepswinnaar in groep D.