breWerder Bremen
rapRapid Wien
Datum: 07/12/2005 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 6)
Stadion: Weserstadion
Bremen wint makkelijk en plaatst zich
Dirk Pieters
| 0 reacties
Bremen wint makkelijk en plaatst zich
Foto: © SC

Werder Bremen beleefde een schitterende voetbalavond. De Duitsers wonnen hun wedstrijd op spectaculaire wijze en bleven door deze winst ook het Italiaanse Udinese nipt voor in de stand. Het Griekse Pananthinaikos was een maatje te klein voor het sterke Bremen.
 
Werder Bremen kwam al na twee minuten op voorsprong toen Micoud een zuivere strafschop mocht omzetten. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor de thuisploeg. Dan was het moment aangebroken van Nelson Hadeo-Valdez. De aanvaller van Bremen zorgde met twee treffers voor een vroege 3-0 voorsprong en daardoor zat Bremen in een zetel. Het Griekse Panathinaikos was totaal het noorden kwijt. De score had zelfs nog kunnen oplopen voor de rust, maar de thuisploeg wrong enkele kansen nog vakkundig de nek om.
 
Ook in de tweede helft ging Bremen gewoon door met het creëren van doelkansen. Ook aanvaller Miroslav Klose mocht zijn doelpuntje nog meepikken. De Grieken konden de eer nog redden dankzij een kopdoelpunt van Morris. Torsten Frings zorgde in de slotfase voor de spectaculaire 5-1 eindcijfers.

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 6)