Volg de match tussen KAA Gent en Anorthosis Famagusta live, samen met vele andere supporters.

Hein Vanhaezebrouck geeft Lemajic, Okumu en Owusu een basisplaats. Wordt het 6 op 6 in de Conference League?
KAA Gent: Sinan Bolat - Andreas Hanche-Olsen - Michael Ngadeu - Joseph Okumu - Nurio Fortuna - Elisha Owusu - Sven Kums - Alessio Castro-Montes - Roman Bezus - Tarik Tissoudali - Darko Lemajić
Bank: Owen Jochmans - Christopher Operi - Davy Roef - Vadis Odjidja - Ilombé Mboyo - Adewale Oladoye - Matisse Samoise - Issouf Vakoun Bayo - Laurent Depoitre - Bruno Godeau

Anorthosis Famagusta: Assaf Tzur - Pavlos Korrea - Spiros Risvanis - Paulus Arajuuri - Marios Antoniades - Kostakis Artymatas - Josef Husbauer - Nikolaos Kaltsas - Denis Popovič - Amr Medhat Warda - Kyle Lafferty
Bank: Giorgi Loria - Anderson Correia de Barros - Onisiforos Roushias - Lazaros Christodoulopoulos - Andreas Avraam - Nika Ninua - Marios Ioannou - Andreas Chrysostomou - Dimitris Christofi - Nika Katcharava
18:40
Voorlopig meer uitfans dan thuisfans als we enige zin voor overdrijving hebben.
18:44
"Freedom to Cyprus" in het bezoekersvak. Dat lijkt ons een politieke boodschap. Dat mag normaliter gezien dus niet. Een boete loert om de hoek.
1
KAA Gent - Anorthosis Famagusta: 0-0

1
De bal rolt in de Ghelamco Arena. Waanzinnig weinig volk in de tribunes.
5
De studieronde is bezig. Een bal van Nurio wijkt af en zo op het dak van het Cypriotische doel, maar de corner levert niks op.
7
En nu de vinnige actie van Hanche-Olsen, een nieuwe corner is het deel van de Buffalo's.
9
Tissoudali heeft een hand in zijn gezicht gevoeld, maar een fout wordt daar niet voor gefloten.
12
Gent monopoliseerde de bal even enkele minuten, maar er ging uiteindelijk heel erg weinig dreiging van uit.
15
Hanche-Olsen met de kans, maar de doelman de bezoekers weet uit zijn doel te halen.
19
Hete standjes genoeg voor de kooi van Tzur, maar Hanche-Olsen en Lemajic raken er opnieuw niet doorheen.
23
Halfweg de eerste helft. De thuisploeg is baas, maar doet weinig met zijn overwicht voorlopig.
25
Gent krijgt er de bal voorlopig niet in. Opnieuw was het een héél heet standje voor de kooi van Tzur.
27
Het kon niet blijven duren! Gent maakt er dan toch 1-0 van. Tissoudali trapt, via de doelman en een verdediger gaat de bal erin.
28

Owngoal
Owngoal van Pavlos Korrea: -

31
Halfuur ver. De bezoekers gaan moeten komen en tot op heden zijn ze nog niet in de buurt van Bolat kunnen komen.
34
We kabbelen stilaan richting rust. Matige pot voetbal, op het niveau van de Conference League ...
37
Gent is en blijft baas en tikt de bal geduldig rond. Wat kunnen de Cyprioten eigenlijk?
40
Kums worstelt zich er eens doorheen en trapt, maar Tzur duwt weg. Lemajic kopt daarna op het dak van het doel.
43
Dan toch eens een kopballetje van Lafferty, maar naast de kooi van Bolat.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Geen extra minuut, meteen rusten met 1-0 dus!
46
De bal rolt opnieuw en dat doen de Cyprioten met een nieuwe man: Deletic.
48
Er zit toch meteen iets meer dreiging in de bezoekers, al zijn ze nog niet echt in de buurt van een gelijkmaker gekomen.
52
Bezus ligt even tegen het canvas. Kan hij verder?
56
Kopkans voor Arajuuri! Bolat pakt, in de herneming wordt voor een doel zonder keeper over gekopt.
58
Aan de overkant is het Owusu met een dubbele kans, maar ook hij krijgt de bal er niet in! Wel meer spanning in deze tweede helft voorlopig.
62
Over het uur ondertussen, het spel kabbelt wat van links naar rechts en terug.
65
Odjidja lijkt stilaan klaar om zijn rentree te maken. Op het veld veel gebakkelei op het middenveld, weinig kansen.
68
Halfweg de tweede helft. Het mag stilaan wat meer zijn ...
70
Daar zijn Odjidja én Depoitre!
73
De vlam voorlopig nog niet in de pan. Wat krijgen we hier nog?
76
Vrije trap voor Gent, Odjidja trapt maar nét naast!
76
79
Hoekschop voor Gent, een kopbal, gepakt door Tzur. Zolang de 2-0 niet tegen de touwen gaat blijft het ietwat spannend natuurlijk.
79
En opnieuw een kopbal van Depoitre, maar over de kooi deze keer!
81
Dan toch! Sven Kums trapt de 2-0 tegen de touwen. Dat zal hem deugd doen. De 6 op 6 komt heel dichtbij nu!