Speeldag: Ronde 1
Stadion: Stade de la route de Lorient
Rennes te sterk voor Osasuna
Tonnelier Caroline

Rennes heeft met overtuigende 3-1 cijfers gewonnen van Osasuna.  De Fransen waren de hele wedstrijd de betere ploeg en staan dankzij deze uitslag al met één been in de volgende ronde van de Uefa-beker.  Monterrubio en Frei waren de uitblinkers bij de thuisploeg.

Na een afwachtend begin, nam Rennes het initiatief resoluut in handen en dat leverde meteen enkele kansen op.  Doelman Ricardo moest een paar keer goed tussen komen om onder meer Frei van een doelpunt te houden.  Toch was het niet echt lang wachten op de openingstreffer.  Nog voor het halfuur Frei tekende op aangeven van een goed spelende Monterrubio voor de 1-0.  Osasuna kon daar weinig tegenover stellen, zodat de Fransen weinig moeite hadden om de voorsprong te verdedigen tot aan de rust.

Rennes begon ook het best aan de tweede helft.  Doelman Ricardo moest onmiddellijk tussenkomen op een actie van Frei.  Tegen de gang van het spel in waren het de bezoekers die na zeven minuten in de tweede helft scoorden.  Milosevic zorgde voor het belangrijke doelpunt op verplaatsing.  De Spanjaarden kwamen na de gelijkmaker iets beter in de partij en kwamen via Cruchaga zelfs nog dicht bij de 1-2.  Rennes liet zich echter niet uit zijn lood slaan en bleef op zoek gaan naar de winnende treffer.  Opnieuw waren het Monterrubio en Frei die de Spaanse verdediging en doelman Ricardo verschalkten.  Osasuna probeerde nog te reageren, maar kreeg het deksel op de neus.  Hadji zorgde na een poging van Utaka in de rebound voor de 3-1 eindstand en de ideale uitgangspositie voor de terugwedstrijd in Pamplona.  Na de wedstrijd kregen Jeunechamp en de reserve-doelman van Osasuna, Juantxo Elía, nog rood.