Volg de match tussen AS Roma en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

1
AS Roma - AA Gent op gang getrapt
We zijn er aan begonnen in Rome!
3
De eerste kans is voor de thuisploeg. Een kopbal van Dzeko wordt niet meer geraakt en gaat uiteindelijk voorlangs.
8
AA Gent is iets te slordig in deze openingsfase. De Romeinen hebben Kaminski wel nog niet aan het werk kunnen zetten.
13
Perez straft Gentse blunder af
Een slechte pass van Lustig wordt brutaal afgestraft door Perez. 1-0 voor de Romeinen.
13

Goal
Doelpunt van Carles Pérez Sayol

18
David krijgt een cadeautje van de thuisploeg, maar geeft dan een slechte pass. Hier zat meer in voor Gent.
21
Gent komt steeds beter in de wedstrijd. Na een actie van David krijgt Depoitre de bal voor zijn voeten, maar scoren lukt net niet.
21:48
Rusten in AS Roma - AA Gent
We gaan rusten met 1-0 op het scorebord. De eerste zestien, zeventien minuten waren voor de Romeinen met een doelpunt tot gevolg, maar daarna namen de bezoekers het commando over. Jammer dat Gent hier voor de pauze niet kon gelijkmaken.
27
Bezus haalt uit van ver, maar zijn schot gaat een dikke meter naast.
28
Gent begint aan te dringen. Kums haalt uit, Gent krijgt een corner.
30
We zijn een half uur ver. AA Gent was nog niet gevaarlijk genoeg, maar schoot zichzelf vooral in de voet door met een slechte pass de Romeinse 1-0 in te luiden.
33
Gent wordt steeds beter in Rome
Gent wordt steeds sterker. Dit AS Roma is -zoals verwacht- echt wel te pakken.
35
 Gele kaart voor Roman Bezus

40
AA Gent is opnieuw gevaarlijk op de counter, maar Vadis kiest er andermaal de verkeerde speler uit. De Buffalo's spelen met hun geluk.
44
We krijgen één minuut extra tijd.

Scheidsrechter
Rust
AS Roma - KAA Gent: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Bal rolt opnieuw in AS Roma - AA Gent
De tweede helft is op gang getrapt.
51
Na een vrije trap is Smalling dicht bij de 2-0. Kaminski houdt de bal knap uit zijn doel.
55
Ook het Gentse begin van de tweede helft was wat minder, maar nu komen de bezoekers opnieuw boven water.
58
Odjidja trapt op doel, maar Lopez bokst weg. Gent verdient de gelijkmaker.
61
Gent jaagt in Rome op de gelijkmaker
Lopez moet opnieuw redding brengen op een knal van Odjidja. Gent wordt steeds beter.
65
AA Gent voetbalt hier meer dan behoorlijk mee, maar beloont zichzelf daarvoor nog steeds niet. De Buffalo's hebben nog een dikke twintig minuten om de verdiende gelijkmaker te scoren.
65
 Gele kaart voor Chris Smalling

68
Depoitre krijgt plots dé kans op de 1-1, maar Lopez pakt. Gent is gewoon baas.
69
Vervangen Leonardo Spinazzola
Ingevallen Davide Santon

72
AS Roma dwingt nog eens een hoekschop af. Gent verdient de gelijkmaker, maar moet natuurlijk opletten dat het hier geen tweede om de oren krijgt.