D'Onofrio: "Ik wil de Jovanovic van vorig seizoen zien"

Ward Callens
| 5 reacties
D'Onofrio: "Ik wil de Jovanovic van vorig seizoen zien"
Foto: © SC

Standard trapt zaterdagavond play-off II af tegen Charleroi. Trainer Dominique D'Onofrio hoopt dat zijn spelers ditmaal wel het volle pond zullen geven.

“Tegen Gent hebben we niet met elf gespeeld”, vertelt Dominique D'Onofrio tegenover HNB. “We wisten dat de laatste vier wedstrijden allesbepalend zouden worden. Als iedereen zich voor de volle honderd procent had ingezet, zaten we nu wellicht in play-off I. Misschien was er bij enkelen een gebrek aan frisheid, maar ik zag vooral een gebrek aan inzet.”

“Wat Milan Jovanovic momenteel brengt, is onvoldoende”, vervolgt de Luikse trainer. “Ik wil de Jovanovic van vorig seizoen terugzien. Zijn knieoperatie, de bijhorende revalidatie en zijn transfer spelen hem parten. Als een speler zich over zulke dingen vragen stelt, is hij zichzelf niet meer. Jovanovic heeft kwaliteiten om Standard meer bij te brengen.

Mogelijk laat D'Onofrio de Serviër zaterdagavond op de bank plaatsnemen. “Soms gaan bankzitters beter presteren dan titularissen omdat ze iets frisser zijn, omdat ze meer honger hebben. Bepaalde spelers hebben er al een vermoeiend seizoen opzitten en we hebben nog een heel druk programma voor de boeg. Hen wat laten rusten, is misschien geen slecht idee.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties