Reactie Jovanovic: "Zelfs na tien slechte wedstrijden blijf ik een grote speler"

Jovanovic: "Zelfs na tien slechte wedstrijden blijf ik een grote speler"
Foto: © SC

Met drie assists en een puike prestatie tegen Genk deed Milan Jovanovic alle kritiek op zijn persoon verstommen. Niet dat het hem iets kon schelen: "Die periode dat ik druk voelde is al jaren voorbij", aldus de Serviër.

Johan Walckiers in Genk

Milan speelt een grootse match, Milan geeft een grootse show: niets is veranderd. Na de match kwam hij immers een kleurrijke uitleg geven. "Was er druk op mijn persoon? Daar trek ik me niks van aan. De periode dat ik stress voelde is al jaren voorbij hoor", stak Jovanovic van wal. "Als ik niet in mezelf geloof, wie dan wel? Ik weet dat de mensen van mij elke week doelpunten en een goede prestatie verwachten, maar enkel de coach kan over me oordelen. Hij geeft me mijn taken en ziet mijn werk."

"Anderlecht speelt goed, Milan speelt goed. Als Anderlecht slecht speelt, is het moeilijk voor jongens als mezelf en Gillet om het goed te doen. Wij zijn middenvelders, geen aanvallers. Ik moet twintig meter achter de spitsen starten en moet dan weer twintig meter weer, maar dat heb ik al 100 keer gezegd dit seizoen."

Na een paar mindere prestaties was zijn zelfvertrouwen dus niet aangetast. "Ik geloof in mezelf. Ik weet dat ik een grote speler ben. Zelfs als ik tien slechte wedstrijden speel, blijf ik een grote speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties