Trekt Mbokani naar West Brom?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Trekt Mbokani naar West Brom?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wekelijks gonst het van de geruchten omtrent de toekomst van Dieumerci Mbokani. De Gouden Schoen zou nu ook bovenaan het lijstje van West Bromwich Albion staan. Mbokani kan dus de opvolger van Romelu Lukaku worden bij the Baggies.

Volgens La Dernière Heure is coach Steve Clarke erg gecharmeerd door de Congolees en volgt hij hem op de voet. West Bromwich Albion bracht echter nog geen officieel bod uit op de prijsschutter. Sinds maandag is het echter zeker dat Lukaku niet op the Hawthorns zal blijven. Lukaku zei op Studio Brussel dat hij de voorbereiding met Chelsea wou meemaken.

Clarke kan dus volop op zoek naaar een vervanger. West Brom zou echter niet de enige Engelse club zijn die op de loer ligt. Een transfer van Mbokani naar Engeland zou echter meer voeten in de aarde kunnen hebben dan gedacht.

De Congolees ligt doorgaans meer dan één keer per seizoen overhoop met zijn bondscoach waardoor hij niet 75% van de interlands speelt. Dat is het vereiste aantal om als niet-Europeaan automatisch een werkvergunning te krijgen in Groot-Brittanië. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties