Reactie Ryan geeft uitleg bij tegendoelpunt: "Dat was geen fout van me, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Ryan geeft uitleg bij tegendoelpunt: "Dat was geen fout van me, maar..."
Foto: © Photonews

Het werd vanmiddag na amper één minuut en zes seconden voetballen enorm stil op Jan Breydel. Adrien Trebel had namelijk al meteen de opener gescoord. Al moet het gezegd: Mathew Ryan zag er niet helemaal goed uit.

Cédric De Volder in Brugge

De fase nog eventjes kaderen. De voorzet van Mehdi Carcela bleef hangen op een metertje voor Mathew Ryan. De Australiër leek een ogenblik te twijfelen en probeerde het leer vervolgens met een slap handje te pakken. 

"Ik had misschien beter mijn volledige lichaam in de strijd gegooid", geeft de doelman van Club Brugge toe. "Al denk ik dat wel dat ik me aan een serieuze stamp had kunnen verwachten. Het is een fase om uit te leren."

Ik had beter mijn volledige lichaam in de strijd gegooid. Het is een fase om uit te leren

Toch weigert de Australische international toe te geven dat het een foutje was. "Ik probeer vol voor de bal te gaan, maar Adrien Trebel was gewoon iets sneller. Dat is geen fout van me, hé. Zeggen sommigen dat de scheidsrechter een fout kon fluiten? Goh, het was een duel."

"Uiteindelijk is het allemaal in orde gekomen", besluit Ryan. "We hebben de overwinning op zak en staan opnieuw aan de leiding. Voor mijn part was dit een examen en is Club Brugge geslaagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties