"Hij is een type-Inzaghi. Zet hem bij Club en hij wordt topschutter"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
"Hij is een type-Inzaghi. Zet hem bij Club en hij wordt topschutter"
Foto: © Photonews

Belgische goalgetters in de Jupiler Pro League, ze zijn uiterst zeldzaam. Igor de Camargo, Laurent Depoitre en Tom De Sutter pikken geregeld een doelpuntje mee, maar Renaud Emond spant toch de kroon wat betreft de Belgen.

De spits van Waasland-Beveren scoorde dit seizoen reeds 14 keer, lang niet vanzelfsprekend bij een degradatiekandidaat. Thomas Meunier, net als Emond ex-Virton, breekt dan ook een lans voor zijn makker.

“Hij kan zeker bij Club spelen. Bij Waasland-Beveren maakte hij 14 goals op zijn eentje. Omring hem met een betere ploeg die dominant speelt, en hij wordt topschutter. Van toen hij begon te spelen bij Virton, maakte hij doelpunten”, aldus Meunier in Het Nieuwsblad.

"Hij heeft me al gezegd dat het hem enorm zou bevallen om bij Club te spelen"

“Hij is frêle waardoor ja dat niet van hem verwacht. Maar hij is een type-Inzaghi. Goed positiespel, tweevoetig, prima met het hoofd. Hij heeft me al gezegd dat het hem enorm zou bevallen om bij Club te spelen.”

“Maar ook Anderlecht en AA Gent tonen interesse. Bij Club is de vraag wat er met Nicolas Castillo gebeurt, en of er nood is aan een extra aanvaller als De Sutter en Oulare blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties