Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

In de Play-offs hield de top-drie in de kampioensgroep het extreem spannend. In Play-off 2 kennen we intussen de laureaten en maken ze zich op voor de finale. Maar wie haalde het team van de week.

Doel

Wie deze week twijfelde aan de keuze in doel, doen we met plezier het handboek 'Voetbal voor Dummies' cadeau. De schorsing van Proto bleek geenszins een nadeel dankzij de knalprestatie van Davy Roef tegen Club. Oppassen, Silvio!

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een echte back 4. Op links staat een routinier in deze categorie. Obradovic was opnieuw outstanding en plaatste zich voor de finale. Aan de overkant zal Giorgos Galitsios staan. Met Lokeren maakte hij kipkap van KV Oostende.

Centraal was Chancel Mbemba samen met Roef dé reden waarom Club er maar eentje kon maken in het Astridpark. Verder hield Steeven Willems tegen AA Gent ook de deur goed dicht. Een waardige vervanger voor Dewaest.

Middenveld

Op het middenveld zien we zowaar iemand van Mouscron-Péruwelz. Jeugdproduct Kocur was een verademing tegen Westerlo. Voor hem twee genieën. Zowel Vanaken als Trebel waren het creatieve brein in de grote zeges van hun team.

Op de flanken was Bia dodelijk tegen KV Kortrijk in een walk-over die achteraf de geschiedenis in ging als Yvesgate. Praet haalde opnieuw zijn beste vorm tegen Club Brugge.

Aanval

Onze eenzame vriend voorin is deze week Cyriel Dessers. De spits van Lokeren stond twee keer aan het kanon en is zijn talent aan het bevestigen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties