Teleurstelling bij Chanot: "Scheids gaf toe dat het geen penalty was"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Teleurstelling bij Chanot: "Scheids gaf toe dat het geen penalty was"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk ging zondagavond stevig onderuit op het veld van Sporting Charleroi. De West-Vlamingen kregen vijf doelpunten om de oren, maar vooral het openingsdoelpunt zat verdediger Maxime Chanot hoog.

Timothy Collard in Charleroi

Na amper twee minuten spelen was Kortrijk al op achtervolgen aangewezen. Kebano ging na een contact met Chanot neer in de zestien en zette vervolgens de elfmeter zelf om. “Maar het was geen penalty, en dat heeft de scheidsrechter ook zelf toegegeven”, aldus de Luxemburger na de match.

“Maar goed, dat zijn zaken die deel uitmaken van het voetbal. Ook zonder die penalty zouden we vier tegengoals geslikt hebben, hé. Het ligt niet enkel aan die strafschop dat we hier vandaag hebben verloren.”

"Iedereen is moe. Het is tijd voor vakantie"

Na de vier tegendoelpunten vorige week op Standard, slikte de ploeg van Vanderhaeghe er nu vijf tegen Charleroi. “Dat is pijnlijk. Zeker als je weet dat onze organisatie onze sterkte was in de reguliere competitie.”

“Ik hoop dat we het seizoen nu in schoonheid kunnen afsluiten voor de club en de supporters. We hebben een heel jaar lang hard gewerkt om in play-off 1 te geraken, maar nu is iedereen echt moe. Dat zie je ook op het veld. Het is tijd voor vakantie”, besluit de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties