Reactie Preud'homme verrast: "Ik wil KV Kortrijk bedanken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Preud'homme verrast: "Ik wil KV Kortrijk bedanken"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme is er niet in geslaagd om Club Brugge naar de titel te leiden. De overwinning tegen KV Kortrijk bezorgde de West-Vlamingen wel het vice-kampioenschap én een ticket voor de Champions League. "Ik ben teleurgesteld, maar ik geloof dat we volgend seizoen nog een stap kunnen zetten."

Cédric De Volder in Brugge

"Ik wil KV Kortrijk bedanken", verrast Michel Preud'homme na de overwinning tegen de Kerels. "Door hun sterke tweede helft tegen RSC Anderlecht hebben wij dat ticket voor de voorrondes van de Champions League nog kunnen grijpen."

Nochtans wordt dat toegangsbewijs voor het Kampioenenbal gezien als een vergiftigd geschenk. "We hebben dit seizoen nooit gerekend en dat was misschien het probleem. Iedereen spreekt over 63 matchen, maar we werkten ook 280 trainingen af."

We gaan ons nog proberen versterken. Al zijn de huidige spelers zeker en vast nog niet weg

"Het klopt dat we vroeger top zullen moeten zijn voor de voorrondes van de Champions League", gaat Preud'homme verder. "Maar de spelers zijn het ondertussen gewoon, hé. (knipoogt) Bovendien ben ik zeker dat we volgend seizoen nog een stap kunnen zetten."

Club Brugge is alleszins het huiswerk aan het maken voor de volgende jaargang: met Sébastien Bruzzese en Abdoulay Diaby zijn er twee nieuwe gezichten gehaald. "En we gaan ons nog proberen versterken. Al zijn de huidige spelers zeker en vast nog niet weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties