Reactie Wie het schoentje past ... Daarom kon Okaka beslissende goal scoren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wie het schoentje past ... Daarom kon Okaka beslissende goal scoren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een vreemde manier van vieren was het door Stefano Okaka na zijn doelpunt. En de onderliggende reden mocht er ook wezen. Het relaas van een doelpunt dat ontstond door een ongelukje. Wie het schoentje past, trekke het aan ...

Diederik Geypen en Aernout Van Lindt in Anderlecht

Meteen na zijn doelpunt stond Stefano Okaka te vieren ... met zijn schoen in zijn handen. Een erg vreemde manier van vieren. Of er iets achter zat? Neen, het was eigenlijk een geluk bij een ongelukje. 

"Ik had een eerste contact gehad waarbij mijn schoen los was geraakt", vertelde de doelpuntenmaker in zijn sappig Italiaans. "Ik was bezig met hem opnieuw vast te knopen, maar dat lukte niet helemaal want Acheampong was al aan zijn rush begonnen."

"Ik kon de bal nog met rechts binnentikken, terwijl mijn linkerschoen weer los kwam. En daarna trapte ik hem pardoes uit. Ach, het was vooral leuk om zo'n beslissend en dus belangrijk doelpunt te maken."

Jan Vertonghen beaamde het hele voorval: "Hij was aan zijn schoen aan het prutsen, toen verloren we hem uit het oog. Dat was slecht verdedigd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties