Wintermercato Club vooral in teken van vertrekkers... en er zijn grote namen bij

Redactie
| 25 reacties
Wintermercato Club vooral in teken van vertrekkers... en er zijn grote namen bij
Foto: © Photonews

De Europese uitschakeling van Club Brugge heeft nogal wat gevolgen voor de (brede) kern van blauw-zwart. Er zijn immers minder minuten te verdelen en dus mogen een paar jongens vertrekken. En er zijn grote namen bij...

Zoals we eerder al meldden, mag Oscar Duarte tijdens de winterstop waarschijnlijk zijn biezen pakken nu Bjorn Engels weer fit is. De Costa Ricaan is immers de minst voetballende verdediger van allemaal, weet Het Nieuwsblad.

Vazquez wil naar Mexico

Maar er is ook Victor Vazquez, die een monsterbod uit Mexico binnen heeft. Cruz Azul wil hem absoluut hebben en de Spanjaard heeft in het verleden al laten blijken dat hij op zijn leeftijd aan zijn familie (en dus het geld) moet denken. Sander Coopman mag dan niet uitgeleend worden.

En Club wil nog verder afslanken. Felipe Gedoz zou in januari mogen verkocht worden aangezien zijn contract volgend seizoen afloopt. Fiorentina heeft interesse. Ook José Izuierdo mag vertrekken, maar niet als Gedoz al vertrekt. Als één van de twee getransfereerd wordt, moet ook Tuur Dierckx in Jan Breydel blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties