'Aneke maakt ruimte voor De Sart bij Essevee'

'Aneke maakt ruimte voor De Sart bij Essevee'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem zal tot het einde van de competitie meestrijden voor play-off 1, maar de concurrentie is met Genk en Standard in de nek hijgende niet minnetjes. Chuks Aneke lijkt bijna weg te zijn bij Essevee, waardoor de club zijn slag kan slaan voor Julien De Sart.

“Ik ben blij met de versterkingen die zijn binnengekomen. Zowel op de rechtsachter als op de positie van verdedigende middenvelder zochten we nog iemand en daar hebben we met Dalsgaard en Poletanovic ook iemand gevonden", was Francky Dury enkele weken geleden al een tevreden man. “Maar een interessante optie zouden we natuurlijk nooit afslaan."

Dan moet er eerst wel iets gebeuren aan uitgaande zijde. Turkse interesse voor Godeau werd al geopperd, maar het lijkt nu tijd voor Chuks Aneke om andere oorden op te zoeken. Een uitleenbeurt richting OH Leuven kwam er niet, maar zowel Bristol City als Ipswich Town willen hem nu definitief aantrekken.

Eens die deal erdoor komt, kan het snel gaan voor Julien De Sart. Die verkommert momenteel in de C-kern van Standard en gaf al meermaals te kennen bij Francky Dury aan de Gaverbeek te willen werken. Essevee heeft nog vijf dagen om tot een vergelijk te komen met de Rouches.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties