Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 36 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Na de wedstrijden van dit weekend blijven er twee grote titelkandidaten over. Gent likt zijn wonden en we krijgen een ouderwets duel tussen Anderlecht en Club, ook in ons Team van de Week.

Doel

Toch sluipt er één Gentenaar in ons elftal. Zonder enkele uitstekende tussenkomsten van Matz Sels zou de balans immers nog zwaarder uitvallen. Hij hield zijn team meermaals in de wedstrijd.

Verdediging

In de defensie toonde Meunier dat hij niet zou misstaan in de selectie van de Rode Duivels in Frankrijk. Denswil maakte de belangrijke eerste goal die de wedstrijd openbrak en was voor het overige op geen foutje te betrappen.

In Brussel waren zowel Kara als Nuytinck sterk, al waren we iets meer onder de indruk van de Nederlander. Na al die kritiek reageren op het veld, knap. Op links heerste N'Ganga in wat de meest interessante play-off 2-match was.

Middenveld

Op het middenveld zagen we een heel goeie Dennis Praet en Djuricic die met een invalbeurt zijn beste wedstrijd voor Anderlecht speelde. Zonder hem kwam de 2-0 niet tot stand. Voor hen was Vanaken outstanding in Brugge. Heerlijke partij van de lange aanvallende middenvelder.

Aanval

En dan nu onze drietand voorin. Harbaoui was met twee goals even opnieuw de killer van vroeger. Frank Acheampong was in Anderlecht veruit de beste man op het veld en Yassine El Ghanassy toonde dat ook hij meer dan op de terugweg is met twee goals.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties