Club Brugge liep "hele dikke vis" mis: "Zijn vrouw wou niet"

Club Brugge liep "hele dikke vis" mis: "Zijn vrouw wou niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge stond twee jaar geleden op het punt een grote transfer te doen. Maar in extremis sprong de deal af. Wie de speler in kwestie is, wordt niet bekendgemaakt, maar het ging om een hele grote naam.

Dat maakt Sébastien Stassin wereldkundig. Toen we hem vorig jaar spraken, maakte hij er al gewag van, maar nu mag het openbaar gemaakt worden. Hij had "een hele dikke vis" voor Club Brugge, maar dat ging toen niet door omdat er een spelbreker in het spel kwam. Het ging waarschijnlijk om een verdediger.

"Hij speelde op het EK en speelt nu in Frankrijk", aldus Stassin. "Alles was rond, alleen de handtekening moest nog gezet worden. Maar zijn vrouw blies het af."

Stassin, die als onafhankelijk makelaar voor Sporta, de spelersvakbond werkt, liet het niet aan zijn hart komen. "Wij hebben zijn naam destijds bewust niet gelekt om een spelletje opbod in gang te zetten. Nochtans zou mijn werkgever een gat in de lucht zijn gesprongen mocht de transfer zijn doorgegaan. Maar het was geen probleem voor mij dat de zaak afketste. Ik heb op geen enkel moment de speler proberen om te praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties