Mannaert rekent op de rest van zijn spelers: "Er stond er maar eentje elke match"

Redactie
| 16 reacties
Mannaert rekent op de rest van zijn spelers: "Er stond er maar eentje elke match"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is wat schipperen tussen hoop en vrees bij Club Brugge. Na hun slechte seizoensbegin weten ze niet wat ze van hun eerste Champions League-partij moeten verwachten. Vincent Mannaert hoopt dat de klik er ineens komt.

Maar er is ook de vrees... "'t'Is niet dat we wervelend spelen hé. Ik reken op het peper en zout waarmee deze groep in de play-offs keer op keer door de muurs is gegaan om kampioen te worden. Ik ben benieuwd naar Engels, Denswil, Vanaken, Izquierdo... Dat zijn spelers die de ambitie hebben om elk jaar Champions League te spelen. Wel, nu kunnen ze zich meten met de absolute top", zegt hij in HLN.

Want veel van die spelers halen niet het niveau dat van hen verwacht wordt. "Eentje stond er in elke wedstrijd: Denswil. Vormer zit dicht tegen zijn beste niveau, De Bock is goed... Het zijn vooral de spelers voorin die het moeilijk hebben. Vossen, Diaby en Wesley hebben dit seizoen nog niet gescoord, Vanaken is minder balvast dan gewoonlijk... En als Rafa dan ook nog eens geblesseerd is... Er gaat toch ene die bal moeten binnenstampen hé."

"Er gaat er toch ene die bal moeten binnenstampen."

Preud'homme twijfelde lang om nog een seizoen te blijven, maar nu maakt hij dit mee. "Ik hoop niet dat hij spijt heeft. Wat vrijdag in Beveren is gebeurd, had niemand bij ons zien aankomen. Op Beveren speelden we één van de slechtste matchen uit de voorbij vijf jaar. We verdienden zelfs geen punt en da's erg om te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties