Vandenbempt veroordeelt Butelle: "Het is met veel misprijzen dat hij naar de supporters van Club Brugge kijkt"

Redactie
| 9 reacties
Vandenbempt veroordeelt Butelle: "Het is met veel misprijzen dat hij naar de supporters van Club Brugge kijkt"
Foto: © photonews

Ludovic Butelle maakte zich afgelopen weekend niet populair bij de supporters. Die hadden al een paar keer hun ongenoegen laten blijken in de vorige matchen, maar toen hij een goeie redding deed, bleek dat hij het daar niet mee eens was.

De Fransman legde zijn hand achter zijn oor als om te zeggen 'Gezien? Nu nog commentaar?' Peter Vandenbempt vond dat in Extra Time niet kunnen. "Het is met veel misprijzen dat hij naar de supporters kijkt, en dat zijn dan de trouwe supporters van Club Brugge. Ik zou zeggen: het is toch altijd handiger om je handen voor je lichaam te houden. Dan kan je al eens een bal pakken", aldus de analist.

"Als je afgelopen dinsdag nog hebt staan kijken hoe een vrije trap erin gaat daar waar je verondersteld wordt hem tegen te houden - en dat is toch het begin van alle onheil - dan zou ik niet al een paar dagen later al vrij aanstellerig je supporters gaan uitdagen. Dus: handen richting de bal en niet achter je oor. Dat keept makkelijker. Zeker in de situatie van Butelle."

Butelle zit niet op het niveau van vorig seizoen.

Butelle is dit seizoen dan ook niet op het niveau van vorig seizoen. "Vorig jaar was hij zeer goed. Dit jaar is het op en af, er is ook wat gedoe rond zijn contract. Dus ik denk dat hij op dit moment niet goed geplaatst is om de supporters van Club Brugge voor het hoofd te stoten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties