Reactie Play-off 2? Het kan altijd erger: "Dit doet me denken aan Servië" versus "Vorig jaar bij Westerlo, dát was niet plezant"

Play-off 2? Het kan altijd erger: "Dit doet me denken aan Servië" versus "Vorig jaar bij Westerlo, dát was niet plezant"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In play-off 2 is het ook plezant. Of niet? Dat lijkt steeds meer de hamvraag. In diverse stadions lijkt er niemand geïnteresseerd in de nacompetitie. Al kan het altijd erger, in Servië of als je geen matchen meer hebt.

Uros Vitas scoorde voor KV Mechelen op bezoek bij Waasland-Beveren, maar hoopt niet de topschutter te gaan worden van Malinwa. En de publieke belangstelling - die met nog geen 2000 fans wel érg matig was - viel bij hem ook niet meteen in de smaak.

"Ach, dit is gewoon typisch play-off 2. Bij ons was het met 12.000 fans wél nog leuk en dat geeft ook een boost, maar zowel op de Freethiel als in Union was het niet leuk met die lege tribunes. Dit deed me denken aan het Servisch voetbal - maar dan niet tijdens een topper natuurlijk."

In het verliezende kamp wil ook Jens Cools optimistisch blijven: "Makkelijk is het niet om je op te laden, maar we hopen dat de fans opnieuw achter ons gaan staan. Want we willen echt nog voor iets spelen dit seizoen. Ik voetbal graag en vorig jaar bij Westerlo was ik sinds half maart zonder wedstrijden. Dat is ook helemaal niets. Dus gaan we er het beste van maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties