Ex-speler van Gent én Brugge over hun kansen: "Ik denk dat het in de onderlinge confrontatie beslist zal worden"
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 6 reacties

Tim Smolders over de kansen van AA Gent en Club Brugge in de play-offs

Ex-speler van Gent én Brugge over hun kansen: "Ik denk dat het in de onderlinge confrontatie beslist zal worden"
Foto: © Photonews

In de stand loopt Anderlecht al ver uit, maar het wordt zeker een strijd voor de tweede plek. Gent en Club Brugge zijn de favorieten op runner-up te worden en we lieten een ex-speler van beide clubs aan het woord, Tim Smolders.

Gent is momenteel tweede met 36 punten, Brugge derde met één puntje minder en Charleroi is de eerste achtervolger met al vijf punten minder. De Carolo’s spelen donderdag wel nog op Anderlecht.

Voetbalkrant.com vroeg aan Tim Smolders wat zijn verwachtingen zijn. “Het zal tussen Gent en Club gaan, hé, maar het is moeilijk om te zeggen wie," gaf hij toe. "Ik vind wel dat Gent in een betere vorm zit dan Club. En het is niet omdat je één match wint dat je de rest van de play-offs ook nog punten zal pakken. Ik geloof echt dat dit (de 3-1-overwinning tegen Oostende van woensdag) eerder een opflakkering was en dat hun probleem dieper zit."

Ik denk dat het in de onderlinge confrontatie beslist zal worden

De ex-speler van beide clubs ziet dus dat Gent een grotere kans heeft dan de Bruggelingen. “Gent pakt ook punten op verplaatsing en dat is voor Club nog niet echt gelukt tot op heden. Dat kan wel eens het verschil maken. Dus ik geef Gent wel het voordeel voor die tweede plaats,” besloot Smolders.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties