Analistenpanel lyrisch in koor over allrounder Dendoncker: "Hij heeft alle parameters om te slagen in de Premier League"

Redactie
| 6 reacties
Analistenpanel lyrisch in koor over allrounder Dendoncker: "Hij heeft alle parameters om te slagen in de Premier League"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Youri Tielemans en Leander Dendoncker zijn grof wild bij Anderlecht. Vooral die laatste laat de jongste weken steeds meer van zich horen. De Passendalenaar buit zijn polyvalentie op geweldige wijze uit.

Fysiek vermogen, conditie, duelkracht, scorend vermogen bovenal nooit geblesseerd. Dat zijn de kwaliteiten van Dendoncker in een aantal kernwoorden. "Hij zal ook zelf nooit om rust vragen", sneed Geert De Vlieger zondag het thema 'Dendoncker' aan in de studio van Play Sports. "Hij wil alles spelen, en wordt er ook nog eens beter van."

Is de West-Vlaming überhaupt te houden voor Anderlecht? "Ik kan me inbeelden dat de Premier League uitkijkt naar zo'n speler", ging De Vlieger verder. "Hij heeft alle parameters om er te slagen bij een club als pakweg Everton."

Goeie kop

En dus is de vraag naar welke club hij het beste gaat? "Zijn omgeving zal hem wel weten te plaatsen bij de juiste club in een goeie competitie", pikte Marc Degryse in. "Hij heeft bovendien een goeie kop, net als Tielemans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties