De videoref had dit weekend zijn werk gehad: niet-gegeven strafschoppen, afgekeurde goals en tackles bij de vleet
Redactie
| 9 reacties

Elke week discussie, deze bepalende wedstrijdfases had een videoref opgelost

De videoref had dit weekend zijn werk gehad: niet-gegeven strafschoppen, afgekeurde goals en tackles bij de vleet
Foto: © photonews

Er gaat geen speeldag in de Jupiler Pro League voorbij zonder discutabele fases die een wedstrijd beïnvloedden. Voetbalkrant zet elke week de prangende momenten op een rij waar de videoref en/of doellijntechnologie soelaas konden bieden.

Standard-Union

Aan de 1-0 van Ndongola was toch een serieus geurtje. De Congolese flankaanvaller vertrok een metertje uit buitenspel. Dat had toch even herbekeken mogen worden.

KV Oostende-Charleroi

Er was natuurlijk veel te doen omwille van de strafschopfout van Damien Marcq op Knowledge Musona. Felice Mazzu vond het schandalig dat er penalty gegeven werd omdat de bal ver weg was, maar reglement is reglement...

In diezelfde match was er het geval tussen Milic en Fall. Fall loopt weg van de goal en Milic geeft hem een stevige duw. Daar kon de bal ook op de stip.

Club Brugge-Zulte Waregem

De tackle van Dalsgaard was misschien wel te duidelijk om nog door een videoref beoordeeld te worden. Dit was gewoon een (verkeerde) interpretatie van hoofscheidsrechter Boucaut.

En dan waren er nog de afgekeurde goals van Zulte Waregem. De eerste leek ons wel te mogen doorgaan, terwijl er ook bij de tweede niet veel gebeurt. Al oordeelde Boucaut wel dat er fout was op Butelle en de doelman meestal beschermt wordt, toch was een tweede keer bekijken van de fase geen overbodige luxe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties