Nederlander Club Brugge reageert op geruchten omtrent Everton en Monaco

Redactie
| 6 reacties
Nederlander Club Brugge reageert op geruchten omtrent Everton en Monaco
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Over Stefano Denswil werd er de voorbije weken en maanden meermaals geschreven dat hij weg was bij Club Brugge, maar voorlopig zit hij nog steeds op Jan Breydel. En wie weet blijft hij wel?

Volgens Aad De Mos was het duidelijk: tijdens de play-offs was Denswil net als vele andere spelers van Club Brugge bezig met een transfer en niet met zijn spel, een reden om hem deze zomer zeker te laten vertrekken.

Denswil kwam ook al in de belangstelling van Everton en Monaco terecht. Enfin, als we de geruchten mogen geloven toch. Zelf is de Nederlandse verdediger er niet zo mee bezig: "Dat is voor mijn makelaar. Ik wil gewoon voetballen. Belangstelling is leuk, maar ik wil ook gelukkig zijn", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

En als de centrale verdediger deze zomer vertrekt, dan zal het ook met een duidelijk doel zijn. "Als het voor het geld was, dan was ik vorige zomer al vertrokken om ergens drie-vier keer zoveel te verdienen. Belangstelling van Monaco, de vermeende interesse van Everton ... ik lees het wel, maar uiteindelijk zit ik hier nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties