'Butelle mag weg bij Club Brugge, verrassende opvolgers op komst'

Redactie
| 49 reacties
'Butelle mag weg bij Club Brugge, verrassende opvolgers op komst'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge staat er een en ander te gebeuren op het vlak van de doelmannen. Vertrekkers én komers in een hele carrousel? Het zou zomaar kunnen. Een woordje uitleg.

Om te beginnen: Ludovic Butelle zou de boodschap begrepen hebben dat Club Brugge mogelijk de kaart van de jeugd (en Horvath) zal doortrekken volgend seizoen en met zijn kwaliteiten is de ervaren goalie eigenlijk te goed om op de bank in Jan Breydel te gaan zitten. Hij mag dus vertrekken en uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

Sebastien Bruzzese van zijn beurt werd dit seizoen uitgeleend aan STVV, de ploeg van ... Ivan Leko. Toch lijkt ook hij geen toekomst te hebben bij blauw-zwart. KV Kortrijk maakt al eventjes jacht op hem. Ondertussen wil Club Brugge zich ook inkomend versterken met dus twee andere doelmannen. Volgens Het Laatste Nieuws zijn die ook al bekend.

Guillaume Hubert zou overkomen van Standard en in de weegschaal terechtkomen met Horvath, terwijl Miguel Van Damme van Cercle Brugge eerstdaags medische testen aflegt om de derde doelman te worden bij blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties