Danjuma in de basis? Club nog op titelkoers? Leko komt met antwoorden
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Ivan Leko blikt vooruit op de topper tussen Antwerp en Club Brugge

Danjuma in de basis? Club nog op titelkoers? Leko komt met antwoorden

Club Brugge staat er hetzelfde voor als bij het begin van de play-offs. Vrijdagavond kan het wel als lachende derde toekijken tijdens Genk - Standard. Wat de verplaatsing naar Antwerp aanstaande maandag betreft, heeft Ivan Leko maar een objectief: winnen. Met of zonder Danjuma.

"We hebben 9 op 12 behaald en zitten op schema", zei Ivan Leko met veel vertrouwen in eigen kunnen op de perssonferentie in het kader van de wedstrijd tegen Antwerp. "We hebben na 21 jaar nog eens op Anderlecht gewonnen en tegen de leider gingen we onderuit. Dat kan gebeuren. Zo zie je ook dat er op zes wedstrijden nog veel scenario’s mogelijk zijn."

Standard speelt vanavond nog tegen Genk en Club Brugge moet maandag naar Antwerp. "Wij kijken gewoon naar onze eigen wedstrijden, wat er ook gebeurt, vanavond of op de rest van de speeldag."

"Wij hebben maar een objectief en dat is winnen tegen Antwerp. Er is genoeg kwaliteit aanwezig bij ons, we zitten in money time en de druk is aanwezig omdat we op verplaatsing spelen bij een ploeg die het erg goed doet."

Danjuma

Danjuma, de speler van het seizoensbegin, is al een poosje weer fit, maar aan een wedstrijd beginnen deed hij nog niet in de play-offs. "Hij is belangrijk. Maar we hebben op Genk gezien dat dit Club Brugge, als het weinig als collectief voetbalt of beweegt, goed is, maar niet top. Dan maakt het niet veel uit of we nu met of zonder Danjuma spelen", besloot de Kroatische trainer.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties