Gevecht om succestrainer: bijna hele top zes houdt Duitser achter de hand

Gevecht om succestrainer: bijna hele top zes houdt Duitser achter de hand
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Qua visitekaartje kon het uiteraard wel tellen, het parcours dat Bernd Storck met Moeskroen aflegde in de reguliere competitie. Zijn manier van spelen heeft zoveel indruk gemaakt dat half de Belgische top hem wel op zijn lijstje staan heeft.

Het gaat een drukke zomer worden. Ivan Leko verlaat Club Brugge, mogelijk komt Philippe Clement over van Genk, Anderlecht zoekt een nieuwe coach en bij Antwerp en Gent zijn er toch wel twijfels over Bölöni en Thorup.

En quasi allemaal hebben ze - indien het nodig is - Bernd Storck op hun kandidatenlijstje staan. Bij Genk is hij al kandidaat nummer 1 om Philippe Clement op te volgen. Frank Arnesen, sportief directeur van Anderlecht, sprak al met hem en moest de deal met Clement mislukken, heeft ook Club hem op zijn lijstje staan. Net als Gent trouwens, maar die gaan normaal gezien door met Thorup.

Straf, maar niet onlogisch. Storck staat voor aanvallend voetbal, wat hij bewees met Moeskroen. Hij maakte ook verschillende spelers beter en heeft al ervaring met de Belgische eerste klasse. De man straalt ook charisma en zelfzekerheid uit en is aimabel in de omgang. De kans dat hij volgend seizoen nog in België te zien is, wordt dan ook met de dag groter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties