Antwerps positivisme: "Derde? Het kan nog! Genk op euforie en Club de teleurstelling niet verwerkt"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Cisse Severeyns gelooft nog in de derde plaats voor Antwerp

Antwerps positivisme: "Derde? Het kan nog! Genk op euforie en Club de teleurstelling niet verwerkt"
Foto: © photonews

Antwerp heeft zichzelf geen plezier gedaan door thuis te verliezen van Gent. Bölöni ziet - en bij uitbreiding zijn spelers - zijn vakantieplannen al in het water vallen. Een week langer voetballen als ze niet meer voorbij Standard geraken... Winnen op Brugge, "'t is mogelijk", zegt Cisse Severeyns.

Severeyns ziet het wel nog goedkomen. "Ok Genk zal twee dagen gefeest hebben, maar de euforie kan bevrijdend werken. Het zou niet de eerste ploeg zijn die half bezopen een goed resultaat uit de brand sleept", aldus de ex-speler van The Great Old.

"Brugge is al zeker van de tweede plaats en daar zal de teleurstelling ook wel groot zijn. Ze zijn thuis wel nog altijd sterk, maar niet meer onverslaanbaar zoals ze twee jaar lang waren."

Genk gefeest? 't Is niet de eerste ploeg die half bezopen een resultaat uit de brand sleept

Antwerp zal zelf de motivatie moeten vinden. De klap van Gent kwam hard aan, maar ze kunnen daar wel incasseren. "'t Is ook niet leuk om die wedstrijd tegen de winnaar van play-off 2 te moeten spelen. De meeste jongens hadden waarschijnlijk al vakantieplannen."

"Als je het heel jaar meespeelt voor die derde plaats is het zuur als je die op het einde zou moeten afgeven. Nu goed, ik zie het dus wel nog redelijk positief in. Ik geloof dat Antwerp een puntje kan pakken in Brugge. En dan moet Genk maar winnen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties