Bölöni snapt er geen sikkepit van: "Waarom heeft de bond dat niet eerder beslist?"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Laszlo Bölöni begrijpt niets van de regeling voor de Europese tickets

Bölöni snapt er geen sikkepit van: "Waarom heeft de bond dat niet eerder beslist?"
Foto: © photonews

We hebben het zelf ook al meegemaakt: een halfuur bezig zijn om iemand uit te leggen waarom het nu zo ingewikkeld is geworden om die Europese tickets te verdelen. Laszlo Bölöni is zelf ook niet mee in het verhaal. Het enige wat hij weet is dat hij waarschijnlijk nog een week langer moet werken.

Bölöni begrijpt niet waarom er zoveel drukte is terwijl de oplossing voor de hand lag. "Er is toch een finale van de beker geweest? En als de ene finalist niet naar Europa mag, dan is het toch logisch dat de verliezende finalist dat ticket krijgt, niet? En de situatie van Mechelen is dus mogelijk pas zeker op 30 juni? Waarom is dat? Is dat niet wat te laat? Waarom heeft de bond dat niet eerder allemaal beslist? Ik snap het niet", zegt hij in GvA.

De kans is groot dat Antwerp niet meer voorbij Standard geraakt en zich dus nog moet opladen voor een finale. “Dat wordt een uiterst moeilijke ­opdracht. Want wij zijn dan de ploeg die een droom hebben ­nagejaagd, maar die op het ­nippertje niet bereikt hebben. En onze tegenstander zal een ploeg zijn die nog volop bezig is met een droom na te jagen", zucht hij.

"Dat is mentaal een heel ander verhaal. Wij komen ook uit play-off 1, we hebben tien zware matchen op hoog niveau ­gespeeld, die bijna gelijk staat aan een halve competitie. En dan moet je tegen een club die op een heel ­ander niveau heeft gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties