Storck en Mercier zien de logica in van een puntendeling tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Mercier en Storck kunnen allebei leven met het gelijkspel tussen Waasland-Beveren en Cercle Brugge

Storck en Mercier zien de logica in van een puntendeling tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren
Foto: © photonews

In plaats van een grote kloof van zes punten of een gelijk aantal punten in de stand blijft het verschil tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren status quo. Waasland-Beveren was baas in de eerste helft, de bezoekers na de rust. Beide coaches waren dan ook tevreden met het punt.

“Ik denk dat de 1-1 oké is voor beide ploegen”, stak Bernd Storck van wal na de match. “In de eerste helft waren zij beter en hadden we problemen op links. Ook omdat we het achterin anders aanpakten. Zo scoorden ze ook de 1-0. Wat de tweede helft betreft was dit het beste Cercle dat ik al gezien heb. Dat geeft vertrouwen”, besloot de bezoekende trainer.

“Het is een logisch verdict”, trad Arnauld Mercier zijn collega bij. “Ons eerste halfuur was sterk, maar na de rust verloren we te veel duels waardoor we in de problemen kwamen. Na de 1-1, een ongelooflijke goal, sloop er ook wat twijfel in de ploeg. Uiteindelijk hadden we iets te weinig kansen om echt aanspraak te maken op de zege. Nu houden we ze op drie punten, maar na hun prestatie vandaan begrijp ik niet waarom ze laatst staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties