Kaveh Rezaei praat openhartig over de moeilijkste periode in zijn leven: "Ik was machteloos hier"

Dante Bellon
| 6 reacties
Kaveh Rezaei praat openhartig over de moeilijkste periode in zijn leven: "Ik was machteloos hier"
Foto: © photonews

Kaveh Rezaei speelt sinds afgelopen zomer opnieuw in Charleroi. Na een mislukte overgang naar Club Brugge is de Iraniër opnieuw de oude geworden. Al is dat vooral heel straf na het afgelopen jaar.

Kaveh Rezaei (27) kende een niet zo beste overgang naar Club Brugge. Op het einde van de transferperiode van 2018 maakte hij de overgang van Charleroi naar Brugge, maar daar kwam hij weinig aan spelen toe en vooral: het scoren lukte nog amper. Nu bij Charleroi is hij opnieuw de oude. Maar Rezaei kreeg bij Club Brugge ook te maken met een mentale kwestie.

"Het was vorig jaar niet enkel fysiek dat ik misschien wat achterstond. Er zijn veel dingen gebeurd...", legt Rezaei uit in Het Nieuwsblad. "Ik verloor in januari mijn schoonvader in een vliegtuigcrash. Ik vind er geen woorden voor om dat te beschrijven. Gelukkig is het al iets beter nu met mijn vrouw."

Rezaei zat in België terwijl zijn familie nog in Iran vertoefde. "Ik mocht van Club Brugge een paar dagen op en af reizen. Ik was machteloos hier. Die uren telefoneren waren niet genoeg. Maar ik heb nooit gedacht om daar te blijven. Ik moest sterk zijn voor mijn familie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties